To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - tylny stabilizator w 106

polll - Czw 30 Sie, 2007
Temat postu: tylny stabilizator w 106
no wlasnie tylny stabilizator co jakis czas odkreca mi sie lewa strona :/ jest na to jakis patent ?

i czy ktos moze powiedziec na 100 % jakie ida sruby w ten stabilizator ? chodzi o rozmiar i dlugosc ? chcialbym jutro w drodze do pracy kupic kpl nowych ale za cholere nie wiem jakie :)

Loko - Czw 30 Sie, 2007

Patent byBo wida na zdjeciu michala saxo, przytrzymana spawem sruba, to najpewniejsza opcja, a zawsze mozna spróbowac jakiego[ srodka na odkrecanie sie srub, moze pomoze.
kubas - Czw 30 Sie, 2007

moze to czym sie "powinno" smarowac sruby od zaciskow zeby sie nie odkrecily ?
CHRZANEK - Czw 30 Sie, 2007

Loko napisał/a:
Patent byBo wida na zdjeciu michala saxo, przytrzymana spawem sruba, to najpewniejsza opcja, a zawsze mozna spróbowac jakiego[ srodka na odkrecanie sie srub, moze pomoze.

Moze to jest skuteczne ale śmierdzi drutem na 100Km.
Myślę że locktite - to drogie ale skuteczne rozwiązanie.
Tańszy i równie skuteczny będzie poxipol.

polll - Czw 30 Sie, 2007

hmm mysle ze albo skorzystam z poxipolu albo ze spawania :) ale nie wiem jakie sruby kupic rano ? moze ktos podac ? bo stare chce zastapic nowymi
Loko - Pią 31 Sie, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Loko napisał/a:

Moze to jest skuteczne ale śmierdzi drutem na 100Km.
Myślę że locktite - to drogie ale skuteczne rozwiązanie.
Tańszy i równie skuteczny będzie poxipol.

Zalezy jak dla kogo, dla mnie to calkiem normalne rozwiazanie i nie widze tam odrobiny druciarstwa :) Jest proste skuteczne i w niczym nie przeszkadza :)

polll - Pią 31 Sie, 2007

ok kupilem sruby rano sprawdzilem jakie :) i mam jakis specjalny preparat aby sruby sie nie wykrecaly wiec sprawdze jego dzialanie :D jesli sie odkreci uzyje migomatu :D