KonradMK - Pon 03 Wrz, 2007 Temat postu: [I] Rage Race Party w Hotlu09.09 w Hotlu wejście od 20:00. selekcja więc sorry Jimek ale nie wchodzisz
Aha, impreza jest współna z WSBiL więc jakby co to jesteście ode mnie
PS mnie pewnie nie będzieBad-i - Wto 04 Wrz, 2007 ja tam ide do Hong Kong Hausu KonradMK - Wto 04 Wrz, 2007 heheheMichał - Wto 04 Wrz, 2007 buehehehehehk-mart - Wto 04 Wrz, 2007 bueheheheeheeAnonymous - Pią 07 Wrz, 2007 tiaaaa bueheheheheheheheh ps - Pią 07 Wrz, 2007 a ja przed chwila w okolicach lotniska Okecie widzialem raczych nastolatkow w Mustangu z numerem startowym rage race.Michał - Sob 08 Wrz, 2007 to tak, wczoraj, jadacpo swoja dziwke aby odebrac ja z pracy ok 24 widialem kolumne samochodow, oblepionych naklejami rage race. Fury niezle, ale tak szczerze, wyglada to troche smiesznie. Dla mnie to nie monte carlo ani stany. Pozniej jedzac sobie po centrum napotykalem te samochody.
Przejedzjac sie pod platinium co zauwazylem ? zolte gallardo, w naklejkach, w srodku dwoch pieknych kolesi.
gallardo na zywca szalu nie robi.... jest za maly.gaugan - Sob 08 Wrz, 2007 gallardo?? prosze Cie, to jak saxo vtR :548:
nie bioreMaciek - Sob 08 Wrz, 2007 Co to za lambo gdzie sie dzwi nie otwierają do góry Janusz - Sob 08 Wrz, 2007
Maciek napisał/a:
Co to za lambo gdzie sie dzwi nie otwierają do góry
zależy w której wersji silnikowej;p w niektórych gallardo otwierają sie do góry..:P (tak słyszałem:P)Maciek - Sob 08 Wrz, 2007 w galardo sie otwierają do góry po załozeniu lsd Michał - Sob 08 Wrz, 2007 janusz - ktos ci kit wciskal nie ma gallardo z drzwiami do gory.
macrin ma racje. Galalrdo lipa, ale diablo / murcielago ... yeah !!gaugan - Sob 08 Wrz, 2007 taki? potega, bo pelen spartan! szybki mial na korbe :551:
Janusz - Sob 08 Wrz, 2007
Michał napisał/a:
janusz - ktos ci kit wciskal nie ma gallardo z drzwiami do gory.
macrin ma racje. Galalrdo lipa, ale diablo / murcielago ... yeah !!
Nie ktoś, tylko TV..,:P ale znając życie pewnie czegoś niedosłuchałem... :564: :564: