Poszukuję gumek na moje nowo "zanabyte" felunie do służbowozu:
Szukam używek w dooobrym stanie.
Prośba o namiary gdzie moge coś takiego dostać w goodprice gaugan - Czw 06 Wrz, 2007 qrwa, sluzbowa fure na 18 stawia. i jak teraz bedzie z naparzaniem po kraweznikach?
Antoni dostanie wstrzasu :564:KonradMK - Czw 06 Wrz, 2007 szefunia będzie udawał Anonymous - Pią 07 Wrz, 2007 IMHO używane opony to jak używana szczotka do zębów Jeżeli chciał byś jednak jakieś nówki w rozsądnej cenie daj info na PW. Postaram się pomóc.
Anonymous - Pią 07 Wrz, 2007
KonradMK napisał/a:
szefunia będzie udawał
Zamiast mi tu głupoty wypisywać lepiej podrzućcie mi jakieś fajne kontakty anjas - Pią 07 Wrz, 2007
Karaś napisał/a:
Zamiast mi tu głupoty wypisywać lepiej podrzućcie mi jakieś fajne kontakty
proszzzz...
Anonymous - Pią 07 Wrz, 2007
anjas napisał/a:
Karaś napisał/a:
Zamiast mi tu głupoty wypisywać lepiej podrzućcie mi jakieś fajne kontakty
Panie, a po wiele te szkiełka? anjas - Pią 07 Wrz, 2007
Karaś napisał/a:
Panie, a po wiele te szkiełka?
nie wiem, ale kontakty naprawdę fajne
a tak serio to ja ostatnio za każdym razem kupowałem w baloon.pl, dostawałem 5% rabatu... Taniej nigdzie nie udawało mi się znaleźć. No ale to nówki...Anonymous - Pią 07 Wrz, 2007 nowe czy uzywne Karasiu>?gaugan - Sob 08 Wrz, 2007 Temat postu: Re: [k] oponki 225/40/18
Karaś napisał/a:
Szukam używek w dooobrym stanie.
Prośba o namiary gdzie moge coś takiego dostać w goodprice
:551: :551: :551:KonradMK - Pon 10 Wrz, 2007 się nie ma co śmiać, w Polsce rynek rzeczy używanych jest tak popularny i szeroki że niczym nadzwyczajnym są terminy "nowa używka" (mało złachana, prawie funkiel) i "używana używka" (złachana używka nosząca ślady znoszenia od noszenia) gaugan - Wto 11 Wrz, 2007 mialem na celu raczej podpowiedz dla Marcela ale dzieki Kondziu za wyjasnienie terminologii, nie jestem w tym mocny, hehe
pzdrAnonymous - Śro 12 Wrz, 2007 komplet za lekko ponad 1000zl ----> oponytanio.pl
co prawda chinszczyzna, ale nie wiem czy to nie lepsze niz "jakies" uzywki... no i cena...k-mart - Śro 12 Wrz, 2007 moim zdaniem nowa opona zawsze bedzie lepsza niz jakas uzywka, chyba ze uzywka jest prawie nowa.
Jezdzilem na paru tanich oponach o ladnych profilach na 17". Zastrzezenia mam co do trzymania na wodzie i halasu ktory robia.Anonymous - Śro 12 Wrz, 2007 w RWD akurat to troche plus bo mozna sie poslizgac
generalnie widze ze nie maja juz w ofercie MULTISTRADY (bo o to wlasnie mi sie rozchodzilo), ale sa inne po 300zl za szt, co IMO jest bdb cena, bo tyle to ludzie za 195/65/15 placa