To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jakie TV ?

Bad-i - Pią 14 Wrz, 2007
Temat postu: Jakie TV ?
witam, jak w temacie bo mam kolejny dylemat a na takich rzeczach zupelnie sie nie znam.
Poniewaz wracam do swojego starego "apartamentu" to bede potrzebowal powiesic sobie w sypialni jakas Plasme lub LCD (wiecie... fajnie tak puscic Przeminelo z Wiatrem w czasie randki ;) )

Ale do rzeczy: sypialnia ma około 12 metrow czyli marnie, łózko stoi na srodku ze jest dojsce z dwoch stron dlatego na przeciwko łozka mam idealne miejsce do powieszenia TV. Mysle ze od glowy do TV bedzie z 4 metry.

Jakiej wielkosci TV kupic ? (chyba sie zdecyduje na LCD - mam taki teraz i jest git), na co jeszcze patrzec HD READY czy jakies inne bajery?
Jaka firma itd....

Chce kupic jakis taki w miare tani (mysle o czyms do 3.000) bo za pol roku trafi do pokoju barkowego ;)

KonradMK - Pią 14 Wrz, 2007

mam ten sam problem i podobny metraż w sypialni :D przymierzałem się do 32" bo wydaje mi się że więcej nie ma sensu
Bad-i - Pią 14 Wrz, 2007

tez mi sie tak wlasnie wydaje, jak przymierzylem ten co mam (42") to zdecydowanie jest za duzo
Anonymous - Pią 14 Wrz, 2007

Zdecydowanie Panasonic 100herców 21 - 25" MAX

dokladnego modelu ci nie podam, ale ostatnio sie interesowalem i jest to dobre wyjscie wg mnie

Bad-i - Pią 14 Wrz, 2007

ale 100hz to badziew chyba (nie znam sie na tym ale to ani LCD ani plasma tylko budlo)
gaugan - Pią 14 Wrz, 2007

bad-i, ja ostatnio w takiej wlasnie sypialni powiesilem http://www.juka.pl/cena,2...d_le23r81b.html

pasuje idealnie, obraz zyleta, a jak za duzy bedziesz mial w sypialni to takie swiatlo daje, ze za chiny nie usniesz przy tym

wazne zeby nie przedobrzyc. nie tylko wielkosc sie liczy :564:

pzdr

gaugan napisał/a:
wazne zeby nie przedobrzyc. nie tylko wielkosc sie liczy

następny z małym ptakiem...

:D :D :D hehehe

Anonymous - Pią 14 Wrz, 2007

KonradMK napisał/a:

następny z małym ptakiem...

:D :D :D hehehe

nie z takim małym znowu, b 737 to juz spory ptaszek :P

Bad-i - Pią 14 Wrz, 2007

gaugan napisał/a:
bad-i, ja ostatnio w takiej wlasnie sypialni powiesilem http://www.juka.pl/cena,2...d_le23r81b.html

pasuje idealnie, obraz zyleta, a jak za duzy bedziesz mial w sypialni to takie swiatlo daje, ze za chiny nie usniesz przy tym

wazne zeby nie przedobrzyc. nie tylko wielkosc sie liczy :564:

pzdr

he he to wpadne do ciebie do sypialni zeby sie przymierzyc :D

chcesz zobaczyć jakiego ma ptaszka? :D
gaugan - Pią 14 Wrz, 2007

wyjazd pedaly! :569:

tak to wyglada bad-i. optymalny do sypialni, mowie Ci. 23"

jakiś taki mały psikutas. Bad-i bierz 32"
Misiek_lbn - Pią 14 Wrz, 2007

ja mam w pokoju co prawda nie plazme, ale 28", i jest bardzo dobrze :)
uważam że ten rozmiar nie jest a ni za duży, ani za mały ;)

Bad-i - Nie 16 Wrz, 2007

gaugan, wielkie dzieki za fote (co prawda tym samym nie zaprosiles mnie do swojej sypialni ;) )

dla mnie twoj TV wisi troche za wysoko, ale dzieki temu zdjeciu mam rozeznanie czy bede widzial film czy tez nie ;)

gaugan - Nie 16 Wrz, 2007

mam tam przejscie nizej nie moglem, bo bym sie ocieral, a tivik jest pod katem, wiec widac bardzo dobrze

do sypialni zapraszam chetnie wszystkich....

...osobnikow plci zenskiej! :564: