chyba jednak 1.6 16v poszukiwac bede lub jakiegos ladnego 8v
rallye nie wystepowaly tylko w 8v??Anonymous - Czw 20 Wrz, 2007
michool_vt napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
106 rallye
chyba jednak 1.6 16v poszukiwac bede lub jakiegos ladnego 8v
rallye nie wystepowaly tylko w 8v??
a i owszem 16v to hyba s16 tak Maciek - Czw 20 Wrz, 2007 Ten czerwony jest zaaaajebisty, tylko wydech jakiś pożadny potrzebny
Na nektóre rynki wychodziły chyba Rallye 16 zaworowe ale od S16 różniły się tylko i wyłącznie brakiem listew po bokach i naklejkami. Ale ręki sobie nie dam za to uciąć.saxorulez - Czw 20 Wrz, 2007
Marcel.. to jest klasa i juz nabiera na wartościAnonymous - Czw 20 Wrz, 2007 czekam jak Łukasz napisze ze 2 słowa, bo ostatnio mi troszke opowiedzial o 106 1.3 wlasnie
a wg was specjalistow od francuzów lepiej rallye czy s16 do KJSów?
8v podobno z tego co juz wiem sa mniej awaryjne tak? ale jednak 16v blisko 20PS wiecej ...Maciek - Czw 20 Wrz, 2007 Łukaniu ma świętą racje saxorulez - Czw 20 Wrz, 2007 Marcel to ma pojemnosć ponizej 1.4 czyli leczisz z sejami i suzuki swift GTI
Ja uważam ze lepiej 8v - łatwiej podnieśc moc nie dużym kosztemAnonymous - Czw 20 Wrz, 2007
saxorulez napisał/a:
Marcel.. to jest klasa i juz nabiera na wartości
no tak ale to chyba bardziej dla konesera a nie do KJSów :566: ale jutro rano dzwonie, jak aktualne to jade ogladac .... i pomyslimy saxorulez - Czw 20 Wrz, 2007 no do KJS troche szkoda tego auta.
Jak 1.6 to 16v bo 8v juz niestety odstaje od konkurencji chyba ze zrobisz A grupe tak na tip top to mozna poszaleć.
Panizzi jeżdził 106 w A grupie 8vAnonymous - Czw 20 Wrz, 2007
saxorulez napisał/a:
Marcel to ma pojemnosć ponizej 1.4 czyli leczisz z sejami i suzuki swift GTI
Ja uważam ze lepiej 8v - łatwiej podnieśc moc nie dużym kosztem
wiem wiem wlasnie, ale klase 2 mozna wyjmowac juz AXem tak naprawde
czyli jednak szukac rallye nie s16 qbus - Pią 21 Wrz, 2007 jak do kjsow to mysle ze lepsze... s16 ! bo ma wspomaganie a takto moc nie ma jakiegos znaczenia bo do 100 one ida chyba tak samo z tego co widzialem (saxo vts vs. rallye) potem sie zaczyna roznica a z wiekszymi predkosciami na kjsach sie chyba nie jezdzi (u nas napewno nie)Michał - Pią 21 Wrz, 2007 kurwa. dlaczego nie było takich fur jak ja kupowałem ... chodzi mi o tego czerwonego ...