anjas - Sob 22 Wrz, 2007 Temat postu: Xbox 360 vs Playstation 3Zastanawiam się która konsola jest lepsza, którą bardziej opłaca się kupić. Czym tak naprawdę różnią się te dwie konsole?
Na Xboxa 360 mamy Forza Motorsport 2, na Playstation 3 mamy GT 5...
Xbox 360 jest kilkaset złotych tańszy.
Którą wy byście wybrali?PiTT - Sob 22 Wrz, 2007 dla mnie Forza 2 wymiata wszystko
głosowałem na X'a
może GT5 będzie ładne graficznie, ale obawiam się o realizm prowadzenia który nigdy do końca mi nie pasował w serii GT
w forzie to już zupełnie inna historia, każda fura reaguje inaczej
grafika, dzwięk i sam model jazdy rozwala czachę
gdybym mógł to bym wyruchał tą grę tak ją lubię
Dariano - Sob 22 Wrz, 2007 Ja czekam na GT5 i łykam PS3Anonymous - Nie 23 Wrz, 2007 jako FAN PS wybrał bym PS , ale:
1. podstawa w wyborze konsoli to dostepnosc gier,
2. serwis jednak jest lepszy PS niz X-a, bo narazie Microsoft to ogarnia,
3. PS łatwiej przerobic na mniej legalene gry,
4. grafika jest BARDZO PORÓWNYWALNA :564:PiTT - Nie 23 Wrz, 2007 ja do tej pory też byłem wiernym fanem PS'a, ale od momentu zakupu X'a nie chcę nic innego
no chyba, że dokupię sobie PS'a bo X'a nie sprzedam
co do przerabiania to słyszałem, że po przeróbce X-boxa mogą zbanować na Xbox Live, wiec nici z grania po sieci.
jest super sprawa z usługą xbox live - można ściągać sobie za darmoche demka gier bezpośrednio na konsolę, trzeba tylko podpiąć kabelek sieciowy i już
do tego co jakiś czas się aktualizuje automatycznie
póki co nie przerabiam swojego X'a z 2 powodów
1. traci się gwarancję
2. możliwość zbanowania w xbox liveMichał - Nie 23 Wrz, 2007
Cytat:
est super sprawa z usługą xbox live - można ściągać sobie za darmoche demka gier bezpośrednio na konsolę, trzeba tylko podpiąć kabelek sieciowy i już
do tego co jakiś czas się aktualizuje automatycznie
to wszystko jest w psie ...k-mart - Nie 23 Wrz, 2007
Dariano napisał/a:
Ja czekam na GT5 i łykam PS3
jak i ja
Jedyny, wystarczajacy i konieczny powod by nabyc PS'a anjas - Nie 23 Wrz, 2007 to i ja chyba kupie PS'a
a kiedy ma wyjść GT5?Anonymous - Nie 23 Wrz, 2007 tylko do PS3 warto miec porzadne LCD lub plazmę
to chyba trzeba kupić teraz xboxa a za rok ps3...PiTT - Nie 23 Wrz, 2007 dla mnie może być okrojona wersja PS'a
tylko z jedną wgraną grą - GT5
i tak w nic innego nie będę grał Dariano - Nie 23 Wrz, 2007 Dobrze poczekam i rok akurat cena PS3 juz spadnie trzeba tez znalezc pozytywy k-mart - Pon 24 Wrz, 2007
Cytat:
tylko do PS3 warto miec porzadne LCD lub plazmę
Wlasnie a to juz sa wydatki
Warto miec dobre TV, jak juz sie ma TV warto nabyc jakies audio by wykorzystac mozliwosci dzwiekowe ps3. Kupa kasy
No ale cieszy mnie fakt, ze gt5 wyjdzie dopiero w 08' no i po swietach, jest pewnosc ze potanieje Marek23 - Pon 24 Wrz, 2007 Ja slyszalem, ze Gt5 w grudniu tego roku. Kurna, znowu tak dlugo czekac, szkoda...CHRZANEK - Pon 24 Wrz, 2007 Ja bym bral PS3.
PiTT napisał/a:
dla mnie może być okrojona wersja PS'a
tylko z jedną wgraną grą - GT5
i tak w nic innego nie będę grał