Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprowadzenie z USA bez cla
Michał - Nie 23 Wrz, 2007 Temat postu: Sprowadzenie z USA bez claSiema
brat sie pyta jak sprowadzic jakas rzecz ( dokladnie tel, iphone'a ) nie placac cla
podobno na paczce trzeba napisac prezent
to prawda ?Gotti - Nie 23 Wrz, 2007 ponoć wystarczy wpisać właśnie "gift", ale takie paczki lubią znikać..Anonymous - Nie 23 Wrz, 2007 Tak tylko wartosc niemoze przekraczac chyba 130$ Ja sprowadzalem tak sprzeglo, kupil mi znajomy przepakowal i wyslalAnonymous - Nie 23 Wrz, 2007 przede wszystkim to w paczce:
- nie moze byc faktury zakupu,
- najlepiej by bylo jakby przedmioty nie były w pudełkach fabrycznych
- wartosc paczki nie przekraczała by 100$ (wartosc deklarowana) lub jako rzeczy uzywane - giftAnonymous - Nie 23 Wrz, 2007 michal sorry moze to troche bedzie ot ale czuje sie w obowiazku- jestescie pewni ze chcecie iPhona?dzik - Nie 23 Wrz, 2007 musze powiedziec ze kumpel ma iphone'a i jest calkiem niezly, prawdopodobnie bede tez mial za tydzien/dwa
Michal, musi byc niska wartosc paczki i brak pudelka.
Wyslac bez pudelka i opisac "used/broken electronic parts".
Moze nie wpadnie, jak wpadnie to celnik debilem nie jest.Anonymous - Nie 23 Wrz, 2007 ale z tego co mi wiadomo cło moga naliczyc tylko od nowego produktu DeeS - Nie 23 Wrz, 2007 ze tak sie wtrace to wkocnu bedzie on dzialal w polsce ?pcs - Nie 23 Wrz, 2007 dziala, dziala kumpel w pracy ma. Kupuje sie cos tam zeby rozkodowac. Ciekawy, trzeba przyznac, jak ktos lubi gadzety.DeeS - Nie 23 Wrz, 2007 Ciekawa opcja. Jestem teraz w usa i zastanawiam sie nad tym.
Co konkretnie trzeba kupic zeby to rozkodowac ? I gdzie najtaniej znajde w sklepie internetowym ? link ?dzik - Nie 23 Wrz, 2007 Nic nie trzeba kupowac, odblokowany softem z internetu po 30min szukania i bawienia sie.DeeS - Nie 23 Wrz, 2007 Moze mi ktos podac gotowego linka do kupna ? Bylbym wdzieczny.. mam problemy z netem raz on jest raz go nie ma...
Kupuje tutaj wracam do polski i ma dzialac The Mc - Nie 23 Wrz, 2007 kilka dni temu bawilem sie takim - niezmienilem zdania jak dlamnie super sprawaDeeS - Pon 24 Wrz, 2007 Mozecie mi podac bezposredniego linka do kupna odblokowanego iphona ktory bedzie dzialal w polsce. Plisdzik - Pon 24 Wrz, 2007 Kup jakikolwiek, sam go odblokujesz pozniej.