Loko - Pon 24 Wrz, 2007 Temat postu: Tor Wyrazów Sobota 6 październikHallora, czy byłby ktoś chętny zeby pojezdzić w neidzele po torze w wyrazowie?
Prosze o opinie komu pasuje i chciałby jechać, komu nie pasuje i dlaczego i kiedy by mu pasowało itd.Anonymous - Pon 24 Wrz, 2007 Może zrobimy spota na Wyrazowie za 2 tygodnie tzn 7.X.2007.Będzie więcej czasu ,żeby się ludziska z Śląska i Małopolski zdecydowali i zebrali.Loko - Pon 24 Wrz, 2007 Michool mówił mi ze za dwa tygodnie jest tam spot driftowy wiec chyba za dwa tygodnie odpada.106 - Pon 24 Wrz, 2007 jak to bedzie niedziela i rano to ja chyba moge przyjechac..
porobie pare zdjec... w d4d popracuje nad torem jazdy :P
choc fajnie byloby gdyby grzesiek tez dojechal :] jak wszyscy to wszyscy :)
chyba ze to bedzie pretekst na nastepny spot ...michool_vt - Pon 24 Wrz, 2007 ja sie pisze, od tej niedzieli ja jestem panem swojego czasu
kumpel mi mowil ze za dwa tygodnie ma byc trening driftu na wyrazowie (jeszcze sie dopytam czy napewno)
ma ktos te numer tel z tablicy? wogole jakis kontakt, zeby sie dowiedziec czy tor bedzie wolny
qbus - Pon 24 Wrz, 2007 chetnie bym pojechal z wami... ale w ta niedziele jest kreciolek w dobczycach.Janusz - Pon 24 Wrz, 2007 Ten nr tel to;
069 566 180
510 227 268
Ale pewny nie jestem, bo ja to z tej tablicy odpisałem, wiec może być jakaś pomyłka, natomiast spróbować możecie Misiek_lbn - Pon 24 Wrz, 2007
Janusz napisał/a:
069 566 180
dziwny telefon, jeśli 069 to kierunkowy, to później brakuje jednej cyfry, a komórka od 069 chyba się nie zaczynaJanusz - Pon 24 Wrz, 2007 Fakt faktem, coś nie gra w tym nr.;p ale ja nie mówiłem ze to napewno on, bo w tym odczytywaniu było więcej domysłów..:PMłody Papież - Wto 25 Wrz, 2007 (kierunkowy 034) 889-566-180 to jest numer do Road Warriors
akurat 30 jest "piknik" na Muchowcu w Katowicach... myślałem zmierzyć sobie czas na ćwiartke wkońcu...
a Wy wyskakujecie z wyrazowem akurat... echh...
baaardzo chętnie bym sobie z Wami tam pośmigał... ale jak się trafi inny termin...
a sobota 29,09 nie pasuje? michool_vt - Wto 25 Wrz, 2007
Dżon napisał/a:
akurat 30 jest "piknik" na Muchowcu w Katowicach... myślałem zmierzyć sobie czas na ćwiartke wkońcu...
jestes pewien ze bedzie tam jakas cwiartka?
Dzon nie jedz tam, w planie imprezy maja "palenie gumy"...
wyrazów w niedziele przed kościólkiem amentMłody Papież - Śro 26 Wrz, 2007 no wiadomo, bez palenia gumy nie może się odbyć taka powazna impreza...
zmienili plany i ćwierć właśnie ma tam być... a teraz, jak już peżoł normalnie jezdzi chętnie bym go sprawdził i w ten sposób...
a w jakich godzinach myślicie tam jechać? tak żeby na którą msze zdążyć spowrotem? mi - Śro 26 Wrz, 2007 no bez jaj, ziąsi...
Wyrazów robim w sobotę, ja już na niedzielę od kumpla tico w elpegu pożyczyłem, zanabyłem 2 itry oleju typu selektor, więc na palenie gumy jestem gotów!Marek23 - Śro 26 Wrz, 2007 mi, weźcie mnie kiedyś do tego Wyrazowa...mi - Śro 26 Wrz, 2007 ale jak - za rękę?
Zabieraj się z nami w weekend i już!
Pokaż nam jak się wykręca 38 sekund :564: