To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Regeneracja i malowanie felg

Niemy - Śro 03 Paź, 2007
Temat postu: Regeneracja i malowanie felg
Moze ktorys z klegow moglby mi polecic profesjonalny warsztat zajmujacy sie regeneracja i profi malowaniem felg na slasku?
moje dwie przednie felgi troche sie przytarly podczas wypadku i chcialem je pomalowac. Jesli da rade chcialbym taki kolor jak sa fabrycznie-wtedy mazne tylko te dwie, jesli nie to pomysle nad pomalowaniem wszystkich czterech (propozycje koloru malowania i vt mile widziane)

Jakarti - Śro 03 Paź, 2007

dajesz do nas :D
Marek23 - Śro 03 Paź, 2007

Ziom, w cieszynie jest firma co się tym trudni... W przyszłym tygodniu jadę im zawieżć felgi do renowacji, któe kupiłem za bezcen. Są dobrzy, ja ich polecam. Podklepię Ci jutro numer do nich...
The Mc - Śro 03 Paź, 2007

no cieszyn niebardzo podrodze dlamnie ale powiedz Marek ile biora za pomalowanie felgi?
Marek23 - Śro 03 Paź, 2007

W przyszłym tygodniu wam powiem, bo nie pamiętam. Drodzy nie są, a nawet Fryczowi magnezowe felgi naprawiali... Chyba, że tam dryngnę jutro i już będzie wiadomo.
Niemy - Śro 03 Paź, 2007

super Marku, ja tez tu na miejscu cos ogarniam, zobaczymy
i dalej nie wiem czy dorabiac ori kolor na te dwie czy np walnac wszystkie na czarno z czerwonym paseczkiem dookola :)
moze ktos by zrobil taki vt, bardzo jestem ciekaw jakby to wygladalo

Niemy - Czw 04 Paź, 2007

pomoze mi ktos z vt?bo ja tego nie ogarniam niestety

Michał - Czw 04 Paź, 2007

macius ale co ty chcesz ?? przeciez masz czarne ?
Niemy - Czw 04 Paź, 2007

sa antracytowe
a chcialbym zobaczyc jakby wygladaly czarne z czerwonym paskiem dookola
ala to

Marek23 - Czw 04 Paź, 2007

Kurde, nie mam tel do tych kolesi... W przyszłym tyg u nich będę...
nox - Czw 04 Paź, 2007

u ciebie w Gliwicach :) na giełdzie jest zawsze taka firma co zajmuje się regeneracją felg znajomi u nich robili i było OK niestety z własnego doświadczenia nic nie moge powiedzieć.
Anonymous - Pią 05 Paź, 2007

Tu masz aukcje kolesia z Kobióra .Za alu piaskowanie z tego co pamiętam bierze 30zł z malowanie chyba 60zł.Koleś pracuje w CPR'ze w Katowicach,więc jakby co to można mu podrzucić fele.