Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Volkswagen Golf MK1 Cabrio Etienne Aigner
Anonymous - Czw 04 Paź, 2007 Temat postu: [S] Volkswagen Golf MK1 Cabrio Etienne Aigner
Wiecej w ogłoszeniu
http://otomoto.pl/index.p...how&id=C3544035
cena: 12499,00 PLNków mozna ciut negocjować
CHRZANEK - Czw 04 Paź, 2007
Ale jakto... ???
Co ???
Dlaczego sprzedajesz?
Mial być swap albo uturbianie ...
Janusz - Czw 04 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a: | Ale jakto... ???
Co ???
Dlaczego sprzedajesz?
Mial być swap albo uturbianie ... |
przeczytaj ogłoszenie:D:D ono Ci wszystko powie:D:D
Michał - Czw 04 Paź, 2007
ehhh, kupilbym tego golfa, ale mam ta honde ca nieszczesna
jakbys poczekal z dwa tygi ...
ps - Czw 04 Paź, 2007
Michał napisał/a: | ehhh, kupilbym tego golfa, ale mam ta honde ca nieszczesna
jakbys poczekal z dwa tygi ... |
no no, mhm, tak - widze cie w nim Michal!! :okulary:
Anonymous - Pią 05 Paź, 2007
Michał napisał/a: | ehhh, kupilbym tego golfa, ale mam ta honde ca nieszczesna
jakbys poczekal z dwa tygi ... |
Micha$ poszło PW a najlepiej zadzwon do mnie, bo ja dzwonilem do ciebie ale nie odbierasz
CHRZANEK odpisałem na PW
pcs - Pią 05 Paź, 2007
Michas, sprzedaj to japonskie padlo i bierz od Marcela caly zestaw: golf+ax, bedziesz mial lans i zabawe non stop!
pcs napisał/a: | Michas, sprzedaj to japonskie padlo i bierz od Marcela caly zestaw: golf+ax, bedziesz mial lans i zabawe non stop! |
AX juz sprzedany
czekam narazie na kontakt od Micha$ia
Michał - Pią 05 Paź, 2007
jestme jestem
marcel PW
kurwa , chory dzien w pracy ... miałem same spotkania, po 4 myslałem ze zasne
michal PW
Bad-i - Pią 12 Paź, 2007
czy biały murzyn juz go kupil??
Anonymous - Nie 14 Paź, 2007
Bad-i napisał/a: | czy biały murzyn juz go kupil?? |
chyba sie wystraszył
a ja chyba nie wie czy go sprzedam jak sie nie zdecyduje, bo mam 2 inne oferty, ale 1 gość proponuje 11k ale mi sie nie podoba, bo z jakiegos zadupia (nie ublizajac nikomu) a drugi chce mi oddac GIII 2.0GTI 95r i 1k doplacic, ale ciut zmeczone auto...
dzis np smigałem sobie bez dachu, a cabrio ktore mialem kupic juz sie sprzedało i nie ma nic co bym chciał kupic do odbudowy narazie a no i jeszcze sa felgi od Porsche do kupienia ktore chce kupic i jest dylemat
Michał - Nie 14 Paź, 2007
jestem , kurwa co za weekend !!
troche sie przestraszylem i narazie odpiszczam. Samochod git, ale dla wielbicieli marki, najgorsza jest ta deska i srodek niestety dla mnie juz za staro ...
szymlorek - Nie 14 Paź, 2007
Marcel pakuj felge z prosiaka (tak na marginesie- model C2 ? ) i ciesz się naprawde fajnym Cabrio- skoro nikt nie chce dać odpowiedniej kasy za niego to nie ma sensu się go pozbywać za wszelką cene, tymbardziej że z dnia na dzień systematycznie zyskuje na wartości w przeciwieństwie do GIII i jemu podobnych
Anonymous - Nie 14 Paź, 2007
szymonlarek wiem, zdaje sobie z tego sprawe,ze to auto nie tanieje i jeszcze wersja , co do felgi to owszem beda C2,gdybym chcial go sprzedac za wszelka cena to zapewne bym go oddał jakiemus lamusowi za 10k np lub bym sie zamienił, ale nie zamierzam wiem co mam i jeszcze to dopieszcze i bede sie cieszył dalej, mialem po prostu inny plan na vw cabrio i tyle dopieszcze to co mam i bedzie i tak zajebiscie
o mniej wiecej tak bedzie to wygladało na 16"
mozna w sumie zamknac
Michał sie wytraszył, a na pogaduchy zapraszam do pimpa
|
|
|