To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Rajd Dolnoślaski czyli rózne preypetie ...

Anonymous - Nie 07 Paź, 2007
Temat postu: Rajd Dolnoślaski czyli rózne preypetie ...
http://www.rallyonline.pl...=pnews&&s=13035

:D :P

Maciek - Nie 07 Paź, 2007

temat poruszony był w sb i czekamy na jakies wieści :)

Ok, ale co chcecie wiedzieć ??
Misiek_lbn - Nie 07 Paź, 2007

jak zareagowali jak im powiedziałeś o tym że nie wiedziałeś czy masz dalej kontrakt :?:
bo jesli faktycznie nigdzie o tym nie było jasno napisane, o mogli brać pod uwagę że będziesz robił przegląd rynku
i w sumie... co sam Kuchar Ci powiedział... tak samo jak i władze podenerwowany :?:

Loko - Nie 07 Paź, 2007

lagadula napisał/a:
Ok, ale co chcecie wiedzieć ??

Jak to co, czy to bylo zamierone, bo juz jakis czas temu wspominales o zmianie drajwera w przyszlym sezonie. Czyli jak poszlo, plan sie powiódl tak jak chciales? Bedziesz jezdzil w przyszlym sezonie? i jak tak to z kim?

sharxhunter napisał/a:
jak zareagowali jak im powiedziałeś o tym że nie wiedziałeś czy masz dalej kontrakt :?:
bo jesli faktycznie nigdzie o tym nie było jasno napisane, o mogli brać pod uwagę że będziesz robił przegląd rynku
i w sumie... co sam Kuchar Ci powiedział... tak samo jak i władze podenerwowany :?:

Nie było zadnych rozmów. PO rajdzie telefon od Wojtusia menago że jestem wydalony, 15 minut pózniej , bez uprzedzenia info prasowe. Metody "Kaczyńskiego" Wszystko co napisałem w swojej odpowiedzi jest szczerą prawdą.

Loko napisał/a:
ak to co, czy to bylo zamierone, bo juz jakis czas temu wspominales o zmianie drajwera w przyszlym sezonie. Czyli jak poszlo, plan sie powiódl tak jak chciales? Bedziesz jezdzil w przyszlym sezonie? i jak tak to z kim?

Są plany. Jedne juz zdradziłem - praca z młodym kierowcą, inne czekają na wyklarowanie. Wyglada na to że bede miał dużo pracy nie tylko zwiazanej z pilotowaniem. Wszystko wyjaśni sie podczas Barbórki Warszawskiej. :564:

saxorulez - Pon 08 Paź, 2007

nice.. fajna akcja :)

Głowa do góry ziom.. w razie czego ja tak ok 2009 bede chciał pojechać jakiś asfaltowy rajd :) mozemy pojechać razem :D

Bad-i - Pon 08 Paź, 2007

saxorulez napisał/a:
nice.. fajna akcja :)

Głowa do góry ziom.. w razie czego ja tak ok 2009 bede chciał pojechać jakiś asfaltowy rajd :) mozemy pojechać razem :D

Lublin 2009
Saxo 1.6 8V Maxi - driver: Saxorulex
pilot: Lagadula

:D

106 - Pon 08 Paź, 2007

a auto do pucharu juz wybrane? c2 r2?
qbus - Pon 08 Paź, 2007

no ja Kubie mowilem ze jak chce to moze ze mna pojecha w przyszlym roku puchar okregu krakowskiego w kjs'ach... tylko mu niezaplace :D

swoja droga wnusia zasady widzialem kiedys w akcji na zubrach, jechal n11... dawal rade.