MotorSport - Rajd Dolnoślaski czyli rózne preypetie ...
Anonymous - Nie 07 Paź, 2007 Temat postu: Rajd Dolnoślaski czyli rózne preypetie ... http://www.rallyonline.pl...=pnews&&s=13035
Maciek - Nie 07 Paź, 2007
temat poruszony był w sb i czekamy na jakies wieści
Anonymous - Nie 07 Paź, 2007
Ok, ale co chcecie wiedzieć ??
Misiek_lbn - Nie 07 Paź, 2007
jak zareagowali jak im powiedziałeś o tym że nie wiedziałeś czy masz dalej kontrakt
bo jesli faktycznie nigdzie o tym nie było jasno napisane, o mogli brać pod uwagę że będziesz robił przegląd rynku
i w sumie... co sam Kuchar Ci powiedział... tak samo jak i władze podenerwowany
Loko - Nie 07 Paź, 2007
lagadula napisał/a: | Ok, ale co chcecie wiedzieć ?? |
Jak to co, czy to bylo zamierone, bo juz jakis czas temu wspominales o zmianie drajwera w przyszlym sezonie. Czyli jak poszlo, plan sie powiódl tak jak chciales? Bedziesz jezdzil w przyszlym sezonie? i jak tak to z kim?
Anonymous - Nie 07 Paź, 2007
sharxhunter napisał/a: | jak zareagowali jak im powiedziałeś o tym że nie wiedziałeś czy masz dalej kontrakt
bo jesli faktycznie nigdzie o tym nie było jasno napisane, o mogli brać pod uwagę że będziesz robił przegląd rynku
i w sumie... co sam Kuchar Ci powiedział... tak samo jak i władze podenerwowany |
Nie było zadnych rozmów. PO rajdzie telefon od Wojtusia menago że jestem wydalony, 15 minut pózniej , bez uprzedzenia info prasowe. Metody "Kaczyńskiego" Wszystko co napisałem w swojej odpowiedzi jest szczerą prawdą.
Loko napisał/a: | ak to co, czy to bylo zamierone, bo juz jakis czas temu wspominales o zmianie drajwera w przyszlym sezonie. Czyli jak poszlo, plan sie powiódl tak jak chciales? Bedziesz jezdzil w przyszlym sezonie? i jak tak to z kim? |
Są plany. Jedne juz zdradziłem - praca z młodym kierowcą, inne czekają na wyklarowanie. Wyglada na to że bede miał dużo pracy nie tylko zwiazanej z pilotowaniem. Wszystko wyjaśni sie podczas Barbórki Warszawskiej. :564:
saxorulez - Pon 08 Paź, 2007
nice.. fajna akcja
Głowa do góry ziom.. w razie czego ja tak ok 2009 bede chciał pojechać jakiś asfaltowy rajd mozemy pojechać razem
Bad-i - Pon 08 Paź, 2007
saxorulez napisał/a: | nice.. fajna akcja
Głowa do góry ziom.. w razie czego ja tak ok 2009 bede chciał pojechać jakiś asfaltowy rajd mozemy pojechać razem |
Lublin 2009
Saxo 1.6 8V Maxi - driver: Saxorulex
pilot: Lagadula
106 - Pon 08 Paź, 2007
a auto do pucharu juz wybrane? c2 r2?
qbus - Pon 08 Paź, 2007
no ja Kubie mowilem ze jak chce to moze ze mna pojecha w przyszlym roku puchar okregu krakowskiego w kjs'ach... tylko mu niezaplace
swoja droga wnusia zasady widzialem kiedys w akcji na zubrach, jechal n11... dawal rade.
|
|
|