PS 2
Twoja stara klaszcze u Rubika.Vlodarsky - Pon 15 Paź, 2007 Mr. T mój idol Niemy - Pon 15 Paź, 2007
KonradMK napisał/a:
Twoja stara klaszcze u Rubika
lepiej u rubika niz kaczki czy rydzyka
nawet sie zrymowalo The Mc - Czw 18 Paź, 2007 "jestes taka brzydka ze twoja uszy odstaja aby byc jak najdalej od twojej twarzy" dobry ten text tego malego
Mr.T to niezely gosc, jak bylem w stanach to mieszkal niedaleko mnie. Mial gigantyczna posiadlosc a z powodu jakiejs alergi na drzewa wycial je wszystkie ze swojego ogrodu. Wiec praktycznie mieszkal na pustym polu - a miejscowosc w ktorej mieszka nazywa sie Lake FOREST wiec dobre miejsce dla tekigo alergika.KonradMK - Czw 18 Paź, 2007 ziom! byłeś sąsiadem Mr. T. ????? ja cieeeee The Mc - Czw 18 Paź, 2007 a jego corka byla jedyna murzynka w szkole, brzydka byla a zreszta kto by sie odwazyl z nia spotykacKonradMK - Pią 21 Lis, 2008 hehe odświeżam i polecam raz jeszcze Mr. T
sztywny jak kij, czyta tekst z promptera i bełkocze. Mistrzostwo!!!
PS Twoja Stara jest tak gruba, że jak dzwoni jej pager to ludzie myślą że wrzuciła wstecznyCHRZANEK - Pią 21 Lis, 2008 "Twoja stara jest tak stara że wisi kasę mojżeszowi"
"Twoja stara jest lewoskrzydłowym na śmieciarce"
"Twoja stara ma stragan na allegro"
"Twoja stara dorabia w bankomacie"
"Twoja stara się maluje w paincie"KonradMK - Pią 21 Lis, 2008 słabiutko.
Twoja Stara leczy się u Dr Oetkera.
i coś nowego..
Twoja Stara to GŁODZILLA
o kurwa umarłem KonradMK - Pią 11 Wrz, 2009 Twoja stara robi foty u Melona
Twoja stara renderuje u Majka
Twoja stara ma zdjęcie z Borubaremk-mart - Sob 12 Wrz, 2009 Twoja stara sie smieje
PiTT - Sob 12 Wrz, 2009 Twoja stara myje szyby w kopalniJacek - Sob 12 Wrz, 2009 Twoja stara śmierdzi "sąsiadem"Maciusiowy - Sob 12 Wrz, 2009 Jaco - Sob 12 Wrz, 2009 Twoja stara nie ma kolan