Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Prison Break - seria1, komplet 6 płyt
lenny - Wto 16 Paź, 2007 Temat postu: [S] Prison Break - seria1, komplet 6 płyt Elo,
mam do sprzedania 6 płyt naprawdę dobrego serialu - Prison Break!
Wszystkie kupione w ostatnie 2 miesiące (średnio po 30pln za sztunie), zero rys czy jakichkolwiek oznak zmeczenia....
A sam serial... warty zobaczenia! kupilem pierwsza plyte wlasciwie przez przypadek a potem juz z gorki! jest naprawde zajebisty!!
teraz zaczynam 2 sezon:]
jesli jest ktos chetny prosze o PW - tylko ceny jakies prosze zaproponowac! rozsadne:]
gaugan - Wto 16 Paź, 2007
Lenny, gdzie Ty byles przez ostatnie 2 lata??
ja juz lece III serie. II polowa 2 serii marna, ale pocztek 3ciej git
chce powiedziec, ze chyba wszyscy, ktorzy chcieli, to juz obejrzeli
do zassania z Torrenta wszystkie odcinki w 1 noc :564:
----------------------------> strzala!
lenny - Wto 16 Paź, 2007
a ha...:]
ja zaczynam II serie ale naprawde pozno sie zorientowalem... nikt nie mogl mnie przekonac ze to warte jest ogladania a jak sie juz wciagnalem to ufff... codziennie prawie
a masz II serie na DVD?? bo nienawidze ogladac na kompie
niestety juz nie, puscilem w swiat, bo ogladalem to chyba z pol roku temu. popytam
ja na kompie nie ogladalem, ale teraz mam lapka z HDMi, jednym ruchem podlaczam pod LCD
mialem to samo, ja wogole nie ogladam seriali, a to mnie wezsalo kompletnie
zobacz lenny ten topic http://forum.hothatch.org...?t=1950&start=0
ciao
FreeMan - Wto 16 Paź, 2007
tak to jest jak ktos czyta forum po łebkach.....
ja tez juz 3 serie ogladam... ale w perzeciwienstwie od gaugana nie uwazam zeby byla ona super....
FreeMan, prosze nic mi w usta nie wkladac :562: git znaczy ok, nic wiecej, nie wiem nawet czy zmecze. tak jak juz mowilem, I seria mistrz, a potem juz z kazdym odcinkiem gorzej, na sile
pozdro
KonradMK - Wto 16 Paź, 2007
ziom, kupiłeś, przegrałeś na DVD a teraz chcesz zarobić hehehe
FreeMan - Wto 16 Paź, 2007
gaugan napisał/a: | FreeMan, prosze nic mi w usta nie wkladac :562: git znaczy ok, nic wiecej, nie wiem nawet czy zmecze. tak jak juz mowilem, I seria mistrz, a potem juz z kazdym odcinkiem gorzej, na sile
pozdro |
spoko, spoko... zle zrozumialem Twoja wypowiedz...
|
|
|