To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - smutno mi, bo ....

Anonymous - Pią 19 Paź, 2007
Temat postu: smutno mi, bo ....
kolega zabił mojego byłego AKSA ....

z tego co mi przekazał telefonicznie dzis o godz. 9 i 50 minut ....

AX nie przezył, dachowałem
ciut za szybko jechałem...

w Centrum Warszawy ...

Pasy i Kubełek MICRO "uratowały" go od guza , nic mu sie nie stało ....

jak dostane foty to wrzuce....

szkoda tej budy ojjjjjjjjj szkoda szkoda :/

M - Pią 19 Paź, 2007

Szkoda auta...
A to był jakiś wypadek czy po prostu kolega poszedł za grubo?

Greg - Pią 19 Paź, 2007

O kurde, ale lipa... :/ A niedawno widziałem auto na drodze...

Gdzie to się stało i w jaki sposób? :567:

OSKAR - Pią 19 Paź, 2007

no to kiszka.
szkoda auta, ale dobrze ze jemu nic.bo to wsumie wazniejsze

Jakarti - Pią 19 Paź, 2007

a ja powiem tyle:

centrum Warszawy i wydachowal. no comment. moze jestem chuj ale wkurwiaja mnie takie akcje.
..dobrze, ze mu nic nie jest.

Ogłoszenie z hogi z przed wczoraj- może się przyda : Częsci do AX GT Volcane (kompletna karoseria) 17 października 2007

Sprzedam kompletną karoserie do AX GT Volcane. Zero korozji. Nie jest powypadkowa. Stan bardzo dobry. Kolor grafitowy. Samochód stał przez ponad 2 lata w garażu więc nie „rdzewiał” pod gołym niebem. Cena jak mnie interesuje za całość to 700 PLN do negocjacji. Samochód stoi w Warszawie. Mogę wysłać fotki na maila. Posiadam również wiele innych części mechanicznych z tego modelu.

Mogę ewentualnie sprzedać poszczególne części (mechaniczne, blacharskie, wnętrze) z tego modelu

Ps. Nie trudnię się zawodowo sprzedażą części AX jedynie szkoda mi aby taka ładna i niezniszczona „buda” się marnowała. Sam mam citroena i po prostu lubię te autka.

Piszcie: Rysiek250@wp.pl tel. 510-043-496 (gdybym nie odbierał proszę o sms-a oddzwonię).

cena: do uzgodnienia
telefon: 510-043-496
imię i nazwisko:
adres: Warszawa
województwo: mazowieckie
e-mail: rysiek250@wp.pl

zapewne bedzie zainteresowany ....

wg mnie MOCNO przegiął .... załozył letnie łyse lacze na tył, a chyba ciut za bardzo kozaczył .... nawet z tego co mi greg pisał na PW ....

szkoda, bo mogla byc z niego fajna rajdówka ... tzn była przez chwile....

Vlodarsky - Pią 19 Paź, 2007

mało poważnie ale i tak przykro. Jak mi to powiedziałeś to troche się zdziwiłem... i teraz się zastanawiam czy AXy nie są jakieś tam specjalnie wywrotne..
OSKAR - Pią 19 Paź, 2007

nie wiem czy sa wywrotne,ale napewno jak ma z tylu lysiny to raczej kazdy samochod mozna polozyc.bo jak idzie w poslizgu to wystarcze jakas nierownosc,krawesnik,studzienka i od razu mozna miec samochod na boku(sila odsrodkowa robi swoje),a przy durzej predkosci to juz napewno.
CHRZANEK - Pią 19 Paź, 2007

Qrde - szkoda.
Ładnie sie trzymal...

Kolega zamordowal AX'a na wlasne zyczenie.

M - Pią 19 Paź, 2007

Samochod to samochod...

wazne ze kierowcy nic nie jest.

OSKAR - Pią 19 Paź, 2007

masz juz foty???

narazie nie mam ale moze bedzie na TVP3 w kurierze ...

Marek nie sa wywrotne .... dostał ode mnie w dupsko i nie raz po pandzie lecielismy i nic sie nie stało .....

powod teraz był taki : łysa opona -> mokro -> zly stan nawierzchni -> nadmierna predkosc

Greg - Pią 19 Paź, 2007

Marcel 08 napisał/a:
wg mnie MOCNO przegiął .... załozył letnie łyse lacze na tył, a chyba ciut za bardzo kozaczył .... nawet z tego co mi greg pisał na PW ....

Dokładnie. Stał przede mną na Al. Krakowskiej przed Hynka. Ruszał ostro spod świateł na wprost a tył samochódu niemal bokiem szedł (ślisko). ;) Szkoda go... :/

kilkanascie minut temu kodziu do mnie dzwonił i ma foto AKSA na boku .... ale nie wiedział do konca,ze to moj były AKSiK ...

jutro wrzucic foto