Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 Temat postu: wyboryno kurde..... czekamy....
ale tak - przez ponad 1.5 godz tam gdzie byly fuck-upy NORMALNI ludzie nie mogli GLOSOWAC!!!! i prawdopodobnie 50% juz nie wrocila.... QRV! A w Stolicy, o normalnej porze, raczej zbyt wielu poyebow nie bylo....!
no nic. cisza obowiazuje i nas wiec nic nie mowimy.
Widzialem kolejki w tv z anglii masakra. 4godz minimum.M - Nie 21 Paź, 2007 Frekwencja jak nigdy.anjas - Nie 21 Paź, 2007 Nie chce łamać ciszy wyborczej, ale mam pewien przeciek...
Źródło zbliżone do kręgów LID:
Pierwsza Partia - 44%
Druga Partia - 30%
Trzecia Partia - 14%
Czwarta Partia - 9%
i drugi przeciek, źródło zbliżone do kręgów PO:
1. 43%
2. 32%
3. 12%
4. 8%
Nie mogę powiedzieć co i jak, ale jestem dość zadowolony Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 jest tu ktos z opola i white'stoku? najnizsze fekfencje 4*% wtf... chociaz moze lepiej ze łajtstok nie glosowal....Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 4min!BaRtO_206GT - Nie 21 Paź, 2007 na portalu tvn24 pojawila sie kilka chwil temu info ze jedna partia 4x a druga 31 Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 yyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyyyyyyy
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyeyeyeyeyeyeyeyeyeyey
eyeyeyeyeyeyeyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyy
eyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyyyyyyyee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeyyeyeyeyeyeyeye
yeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeyyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyey
eyeyeyeyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyeyeyeye
yeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyyyyyyyeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeyyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyey
eyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyeyeyeyeyeyeyey
eyeyeyeyeyeyeyeyeyeyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeyyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyyyyyyy
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyanjas - Nie 21 Paź, 2007
Mordy Wy moje!!!! Niemy - Nie 21 Paź, 2007 PO POslalo PIS w PIS-du!! M - Nie 21 Paź, 2007 Oj beda aferki teraz bedą anjas - Nie 21 Paź, 2007
eM napisał/a:
Oj beda aferki teraz bedą
wychodziły... z ostatnich dwóch lat... a wiem co mówie M - Nie 21 Paź, 2007 Pozyjemy zobaczymy Andrzeju, obym sie mylił.Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 Jarek! nie martw sie! swiat jest piekny! zrobisz prawko, zalozysz konto, kupisz komputer, pojdziesz na kurs gdzie poznasz pieknego agenta cbaszymlorek - Nie 21 Paź, 2007 p.s 1
Panowie to nie miejsce na debaty polityczne....
p.s 2
:509:Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 no i dobrze sie skonczylo
i nie ma Wielkiego Romana i Andrew, nie beda siary robic