Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Doblo, berlingo, partner, caddy etc.
pcs - Wto 23 Paź, 2007 Temat postu: Doblo, berlingo, partner, caddy etc.Witam, moze ktos slyszal o jakims zadbanym mini dostawczym, koniecznie w dieslu, zadbanym w dobrym stanie, wiek 1-4 lata??ps - Wto 23 Paź, 2007 otwierasz stoisko na Broniszach??KonradMK - Wto 23 Paź, 2007 wiadomo że najlepiej zarabia się na kwiatach albo warzywach pcs - Wto 23 Paź, 2007 no na dzialce mi urosly tylko pigwy, ale za to bardzo obrodzily i chce troche pohandlowac ...
ponowie to powazne pytanie jest!
zapomnialem dodac ze kangoo tez dobreVlodarsky - Wto 23 Paź, 2007 mam klienta który będzie sie pozbywał berlingo ale dopiero w styczniu. Z takich co bym polecił to mało jest bo ludzie nie dbają zazwyczaj o dostawczaki.Gotti - Wto 23 Paź, 2007 kangoo 1,5 dci z klimą? 58tkm, niedawno przyjechało z Włoch.pcs - Wto 23 Paź, 2007 a za ile takie kangoo bedzie stalo ? i czy bylo bite?
i podobne pytanko do Marka w sprawie berligo?ps - Wto 23 Paź, 2007 ziom, nie wiem jaki masz budzet, ale to
Ja sie na silnikach hondy nie znam ale a11b to chyba z V-tec'iem je
PS
Sorry, nie moglem sie oprzec Gotti - Wto 23 Paź, 2007
pcs napisał/a:
a za ile takie kangoo bedzie stalo ? i czy bylo bite?
i podobne pytanko do Marka w sprawie berligo?
rok 2002 grudzień
19tys. + vat od faktury (małej..)
było bardzo delikatnie, są zdjęcia przed naprawą.qbus - Wto 23 Paź, 2007 nie kupuj kangoo z 1.5 dci... podobno wg wielu jest to jeden z gorszych silnikow, u nas w firmie ten pasc sie non stop sypie.KonradMK - Wto 23 Paź, 2007 kangoo 1.2 benz też bo ma mega słaby silniksaxorulez - Wto 23 Paź, 2007 ja miałem Kangoo 1.4 i było naprawde spoko..
przez 140kkm wymieniliśmy:
- uszczelkę pod głowicą
- prawą poduszkę silnika
- manszetę czy jak totam się pisze (ale to przez zepsutą poduchę)
- amorki
- gumy w zawieszeniu
Palił 7l, jeżdził fajnienox - Czw 25 Paź, 2007 Brat sprzedaje Partnera 2005 kupiony nowy w salonie, cos koło 30 tyś Km przebiegu limitowana wersja totem Nigdy niebył nawet pukniety można go sprawdzać na wszelkie sposoby. Auto bardzo zadbane tylko silnik to 1.4
możliwość przejęcia leasingu albo na normalnej zasadzie.pcs - Śro 16 Sty, 2008 No i wyszlo z tego nowe Berlingo na wypasie z 2007 wyprzedazy z bardzo dobrym rabatem. Oferta byla nie do pobicia.
Podziekowania dla Marka i Krzyska (pochwale dostanie jak trafi do tematu)!FreeMan - Śro 16 Sty, 2008 Berlingo to tez ladna bryka... Cytryny daja naprawde ostre przeceny. Moj znajomy kupil C8 z 2007 z rabatem 45 tys zl. WoooooooooooooooooooooW