Greg - Wto 23 Paź, 2007 Temat postu: [K] Saxo VTS 1.6 16vJak w temacie:
- najchętniej ph2,
- najchętniej bez dzwonów (ew. drobnica - najlepiej DO naprawienia),
- przebieg ludzki,
- stan bdb,
- najchętniej niebieski met., czarny, szary, granatowy (broń Boże nie srebrny )
Gotti - Wto 23 Paź, 2007 wylatuje rano do Włoch więc będę miał na uwadze.
pzdr.Greg - Wto 23 Paź, 2007
Gotti napisał/a:
wylatuje rano do Włoch więc będę miał na uwadze.
pzdr.
Super! Puszczę Ci na PW maila i telefon w razie czego. k-mart - Śro 24 Paź, 2007 slyszalem ze gdzies tam jakies jest, pukniete. jesli pukniete chcesz.CHRZANEK - Śro 24 Paź, 2007 Z częściami nie ma problemu ...
Może warto spróbować, a stan auta (oczywiście poza tym co uszkodzone) na pewno dużo lepszy niż aut w PL.Michał - Śro 24 Paź, 2007 bierz bordowe ziooooomGreg - Śro 24 Paź, 2007
k-mart napisał/a:
slyszalem ze gdzies tam jakies jest, pukniete. jesli pukniete chcesz.
Jak mocno puknięte? Coś więcej o nim? Rozważałem zakup minimalnie uszkodzonego (ale prostego) i zrobienie go na tip top. Zawsze lepsze to niż te niektóre polskie rzeźby.
Michał napisał/a:
bierz bordowe ziooooom
Nie, żebym nie lubił bordowego, ale to będzie któryś bordowy w rodzinie. Czarny i niebieski wyglądaja na szybsze. M - Śro 24 Paź, 2007 Nie, no bordowy to może być najwyżej polonez caro z hakiem Greg - Śro 24 Paź, 2007
eM napisał/a:
Nie, no bordowy to może być najwyżej polonez caro z hakiem
hehe... :DDDD Caro ma wlot na masce, a to sie ceni - subaru stajl. Michał - Śro 24 Paź, 2007 nie kozacz
bordowo-czerwona moze być honda na podnośniku bo sie zesrała.
zdjęcie z wczoraj Greg - Śro 24 Paź, 2007 Podobno się nie psują.
Co poszło?Michał - Śro 24 Paź, 2007 szkoda gadać ... nie zaczynam gadki znowu bo nie ma sensu.
ps. dziwne, saxo mnie nigdy nie zawiodło ....
konioec otanjas - Śro 24 Paź, 2007
Michał napisał/a:
nie kozacz
wpakowałeś się z tą hondą...M - Śro 24 Paź, 2007
Michał napisał/a:
nie kozacz
Obrazek
zdjęcie z wczoraj
No Michał pamietasz co mowilem jak byleś u mnie w rembertowie z tym gosciem(i z Kubą), zebyś pojechał na przegląd tym samochodem i go przetrzepał, chyba nie masz do mnie pretensji? Majk?Michał - Śro 24 Paź, 2007 ziom ....... przeciez sie smieje !!
pretensje moge miec tylko do siebie
przestań, strasznie macku sie spinasz ostatnio, ale na maxa, o polityke o francuskie bułeczki japońskie sushi
napij sie herbatki,