Mick - Śro 24 Paź, 2007 Temat postu: naklejka Citroen sport/Piękne Białe SaxoSzperając sobie w sieci natknałem się na piękne białe saxo vts z francji... już nie mówie o wszystkich fotkach i o samochodzie bo pewnie większość z was na pewno je widziała, ale co mnie zainteresowało to naklejka na jego drzwiach, zamiast VTS jest:
czy ktoś wie jak można coś takiego zdobyć?
reszta fotek tego pięknego samochodu jest na stronie
http://www.passionautomob...axo-galerie.htmVlodarsky - Śro 24 Paź, 2007 prawdopodobnie u mnie... tylko, że z tego co widzę to już chyba nie produkują... saxorulez - Śro 24 Paź, 2007 to jest saxo zioma tóry jest czarny (tzn jest Francuzem ale ma ciemną karnację bardzo) i ma na imie Rufus.. a w dodatku to Saxo to wersja Challange których wypuszczono na rynek mniej niż zdrowy człowiek ma palcy u rąk
Kiedyś o tym p[isałem i chyab 8 sztuk zbudowali.
To seryjnie miało większy hamulec i był oubogie.Mick - Śro 24 Paź, 2007 no to niezłego rodzynka ma koleś... :550:
a nie wiesz czy jeździ nim dalej?
może rozbił.. sprzedał?
Vłodatski dowiedz się proszę czy uda się zdobyć tą wlepkę...
Loko - Śro 24 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
to jest saxo zioma tóry jest czarny (tzn jest Francuzem ale ma ciemną karnację bardzo) i ma na imie Rufus.. a w dodatku to Saxo to wersja Challange których wypuszczono na rynek mniej niż zdrowy człowiek ma palcy u rąk
Kiedyś o tym p[isałem i chyab 8 sztuk zbudowali.
To seryjnie miało większy hamulec i był oubogie.
No to w takim razie to białe powyżej to nie jest chalenge, bo ma seryjny 247mm hamulec z przodu.Peter - Śro 24 Paź, 2007 stary na angielskim ebayu pewnie tego maja od groma...
www.ebay.co.ukPeter - Śro 24 Paź, 2007 tu jest cos podobnego
No to w takim razie to białe powyżej to nie jest chalenge, bo ma seryjny 247mm hamulec z przodu.
To jest Challange.. widocznie nie maiłygo w serii. Ale to jest fura Rufusa i na sto procent jest to wersja Challangesaxorulez - Śro 24 Paź, 2007
Mick napisał/a:
no to niezłego rodzynka ma koleś...
a nie wiesz czy jeździ nim dalej?
może rozbił.. sprzedał?
dalej dłubie i jest już na innym etapie niz na tych forachMick - Śro 24 Paź, 2007 faktycznie jest tego troszke na e-bayu..
ale to nie to czego potrzebuje...
pewnie nie uda mi się tego znaleść skoro to wersja Chelenge wiec pewnie były montowane tylko w tych modelach
szkoda.. bo fanie by się na czarnym komponowało Jakarti - Śro 24 Paź, 2007 zrob powiekszenie, wydrukuj, zanies i karz zrobic naklejke.. ot caly problem..saxorulez - Śro 24 Paź, 2007 w Grecji zamiast VTS jest napisane 120HP a w portugali jest napisane CUPGreg - Śro 24 Paź, 2007 Gdyby więcej osób chciało, to da się takie zrobić. Projekt graficzny do firmy poligraficznej, robia takie naklejki (to jest chyba pokryte jakąś zywicą). Ale pewnie sie nie opłaci... Michał - Czw 25 Paź, 2007 kiedys czytałem temat rufusa. Koles jest mega zakręcony na punkcie swojego saxo. To taki saxorulez x 5. Ale saxiak jest mega doinwestowany ...Mick - Czw 25 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
w Grecji zamiast VTS jest napisane 120HP a w portugali jest napisane CUP
tzn w grecji też sa normalne wersje VTS, i nie mają zboczku 120HP a szkoda, bo pewnie bym to mógł dostać bo pracuje w greckim banku i koledzy na pewno by mi to załatwili...