HH.ORG na Torze - Cabby vs HOThatch
Anonymous - Czw 25 Paź, 2007 Temat postu: Cabby vs HOThatch Wiec wyścig, pościg, pojedynek miał miejsce wczoraj w godzinach wieczornych na uli. Pulawskiej ....
Rozpoczeło sie od momentu gdy HOThatch przyatakował mnie jak wyjedzałem chyba nieprawidłowo na Pułąwska, ale spokojnie podarzalismy w strone Centrum ....
1 ustawa na swiatłach ... udało sie czerwone swiatło
wymiana spojrzeń przy salonie Volvo
kilka umowionych znaków sygnałów
i jada na zielone
start wciskam gaz na zegarach 20km/h idziemy równo, nadal te spojrzenia ale oni maja przewage jest ich dwóch wiecej spojrzeń w moja strone , patrze na zegary dochodzimy do 30km/h wysuwam sie ciut do przodu, ale oni nie daja za wygrana ... hamuja nas kolejne swiatła ...
2 ustawka
kilka gestów EASTside vs WESTside, znowu te spojrzenia i start
poszlismy ostrzej, bo na poczatku wyscigu juz 30km/h i ta walka na gestu szalona jest pieknie wciskam gaz w podloge kondziu nie daje za wygrana ale chyba linka gazu mu sie zablokowała bo odjezdzam i znowu swiatla
3 ustawka
za nami kilka złych aut, bo tniemy tak juz chyba we 3 przez 2km i znowu jada E v W chlopaki tym razem nie daja za wygrana 15km/h na budzikach i odjezdzaja HOThatch wciaga Cabbiego ....
mija mnie jakas pani w Astrze i puka sie w głowe, chyba cos ja bolało, albo byla w szoku,ze my tak szybko przemieszczamy sie od swiatel do swiatel
Isostar na stacji BP 5,99zł
Gokarty na IMOLI 30,00zł
Street z DK BEZCENNE
pzdr 600
Wicked :564:
Michał - Czw 25 Paź, 2007
hehehehe
ale zescie szli ... uuuuuuuuuuu
Anonymous - Czw 25 Paź, 2007
Michał napisał/a: | hehehehe
ale zescie szli ... uuuuuuuuuuu |
Książkowy wyścig jak w Ali G :556:
ale jak czekaliscie na zmiane swiatel czy robiliscie to co ali na filmie?
JIMEK napisał/a: | ale jak czekaliscie na zmiane swiatel czy robiliscie to co ali na filmie? |
nie dokladnie tak idealnie tak samo jak on/oni, ale było dosc zblizone
rudello robił cos wiecej Kondziowi :556: hapa hapa było chyba po kule
grzech - Czw 25 Paź, 2007
niezly opis .... i te niesamowite predkosci ktore rozwijaliscie ... az strach sie bac ... patrzac po opisie ile spojrzen wymieniliscie miedzy 20km/h a 30 km/h to musialo byc piekielnie szybko .... szkoda tylko ze hamowaly Was swiatla jak juz udalo Was sie rozbujac az do 30km/h
OSKAR - Czw 25 Paź, 2007
no zesz ty w morke jerza.
dlaczego pojechalem na okolo.taki piekny wyscig mnie ominool.
ech...
mone next time. :027:
Rudello - Pią 26 Paź, 2007
Marcel 08 napisał/a: | rudello robił cos wiecej Kondziowi |
dociążalem przednia oś bo przy starcie tracilismy trakcje..
bylo prawie prawie jak na aly dzy
KonradMK - Pią 26 Paź, 2007
hehe potwierdzam, było grubo niestety na wysokości Poleczki Marcel zapiął 3-ci bieg i mi odjechał
Dariano - Pią 26 Paź, 2007
KonradMK napisał/a: | hehe potwierdzam, było grubo niestety na wysokości Poleczki Marcel mnie zapiął i potem odjechał |
To swinia jak mogł tak poprostu odjechac ??!! :DDDDD
Anonymous - Sob 27 Paź, 2007
konidzu
KonradMK - Pon 29 Paź, 2007
yo yo, ding dong man, yo
|
|
|