Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] Hot Hatch do ~12 tysięcy
Misiek_lbn - Czw 25 Paź, 2007 Temat postu: [k] Hot Hatch do ~12 tysięcyMam możliwość finansową kupić jakieś coś do takiej własnie kwoty
najbliżej mi do Clio 1.8 16V albo 106 S16(jedno bym brał z miejsca, ale właściciel nie chce sprzedać coś )
jeśli byście wiedzieli coś o jakimś ciekawym aucie, dajcie znać pliz :564:
tommi, saxo jakoś mi nie pasuje, tym bardziej że jest bordowe, a rodzice mają uraz do tego koloru z pewnego powodu :566:
plan jest taki żeby mieć coś co ma duszę, żeby mnie wozilo na studia, ale i dawało dużą frajdę z jazdy...
w planie jakieś niewielkie zmiany pod maską, audio i może kubełki M - Pią 26 Paź, 2007 Sharki o francuskich sie nie wypowiadam bo sie nie znam, ale za takie pieniazki fajnie smiga ten cif: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3633984
innego przykladu nie bylo - niestety taki wsiowy.
Dosc tanio mozna go wydłubać na 140-150koni, ma bardzo fajne ecu (p28) jak troche pomodujesz to przyjedziesz do mnie na strojenie i inne bajerki.Jaco707 - Pią 26 Paź, 2007 Są różne gusta, ale dla mnie ten civic wygląda jak kupa
Mój kumpel ma civica, vtec 125KM całkowita seria bez żadnych modów, ze skórą itd. Jak byś takiego chciał to daj znać bo może będzie sprzedawał niedługo.M - Pią 26 Paź, 2007
Jaco707 napisał/a:
Są różne gusta, ale dla mnie ten civic wygląda jak kupa
Mój kumpel ma civica, vtec 125KM całkowita seria bez żadnych modów, ze skórą itd. Jak byś takiego chciał to daj znać bo może będzie sprzedawał niedługo.
Czytaj dokladnie Michał - Pią 26 Paź, 2007 sharx strasznie kombinujesz.
Masz nowy samochód i kombinujesz jak koń pod góre.
kup se malucha.CHRZANEK - Pią 26 Paź, 2007
Michał napisał/a:
kup se malucha.
No co ty Majkel Takim szybkim sprzętem to jeszcze sobie rekin coś zrobi...
Ale to fakt że strasznie kombinujesz.
Najpierw zajawa R5 później Williamsami od K-marta.
W końcu mówisz o zwyklej S16 albo o 106S16
Rekin O CO CHODZI ???
Chętnie pomoge ci cos znaleźć ale czy ty sam konkretnie wiesz co chcesz ???
Jak chcesz auto z duszą to kup sobie "garbusa" albo "ogórka", albo pójdz po bandzie i kup mini - ale to "prawdziwe" Misiek_lbn - Pią 26 Paź, 2007 jedyne o co chodzi, to że musze uciąć 5 tysięcy złotych(na studia, dojazdy, życie) od wartości samochodu który posiadam
także~ 20/21 tysi - 5 tysi = <15 tyś zł
jaśniej już
Michał, kombinuje, owszem. Każdy chyba gdzieś coś kombinuje(może Ty nie switf, xsi, itp itp )
Chrzanek, zajawy R5 nie było(mialem ją w podpisie, bo mam taki samochód w domu, tyle że turbo nitro kłatro 1.1 engine )
Williams jak by się trafił za jakieś 13(dodać koszty przegląd, rejestracja), to bym brał
dlatego uznałem że narazie kupie coś podobne do willyego, 16V
S16 pedzio też git sprzęt, spełnia wymagania, więc jest brany pod uwagę
faktem jest że konkretnie nie wiem co chce, znaczy nie biorę pod uwagę tylko i wyłącznie jednego modelu.
Jest kilka typów, i jeśli trafi sie któryś z nich, to... kupię
eM, civ 1.6 jest trochę drogi patrząc na rok/cena
clio wychodzi jednak taniej, więc zostaje na mody
poza tym bardziej preferuje french style niż JDM
:564:206 Gti - Pią 26 Paź, 2007
sharxhunter napisał/a:
za 15 tysięcy? Gti?Misiek_lbn - Pią 26 Paź, 2007 mowa o 106, wybacz nie sprecyzowałem :564:
dobre 206 za drogo by wyszło Anonymous - Pią 26 Paź, 2007 Temat postu: :0
Cytat:
Williams jak by się trafił za jakieś 13(dodać koszty przegląd, rejestracja), to bym brał
ja tez bym brał odrazu haha i z pewnością wielu z forum ale nie ma i za taką kase nie będzie w stanie do jazdy chyba że do remontu
co do 16s to jest pare sztuka na allegro ale to roczniki 91 -92 i ceny podchodzą od 6 tys. nawet do 12 tys. zeta najczęściej jest to złom
jeżeli szukasz czegoś podobnego to dziś bede leciał koło komisu gdzie stoi 16s z 95 malowan w stanie dobrym za cene 12 tys. plus papiery myśle że spoko sprzet ale biorąc pod uwage że kupiłem niedawno taką samą za 4 tys złotych od kolesia który nie miał żadnego pojęcia co to jest i policzył jak za 1.4 a sprzet w stanie igła to troche dużo z tym że to był fuks
willi za granica od 4 tys. ejro a myśle że 16s wyrwie powiedzmy od 1,5 - 4 tys. ejro i ceny rosną
jak coś to dzis popatrze 3y jeszcze tam jestMisiek_lbn - Pią 26 Paź, 2007 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3677178
podobno doinwestowany samochód(ale jakaś przeszłość kjs'owa), zarejestrowałem się na krc, pogadam z włascicielem, chciałbym foty wnętrza zobaczyć ile jest wyprute,dzik - Pią 26 Paź, 2007
sharxhunter napisał/a:
Chrzanek, zajawy R5 nie było(mialem ją w podpisie, bo mam taki samochód w domu, tyle że turbo nitro kłatro 1.1 engine )
Walek wloz, Celica 190KM nie bedzie miala szans. Sprawdzone.Niemy - Sob 27 Paź, 2007
206 Gti napisał/a:
sharxhunter napisał/a:
za 15 tysięcy? Gti?
sharxhunter napisał/a:
mowa o 106, wybacz nie sprecyzowałem
dobre 206 za drogo by wyszło