Techniczne - wspomaganie kierownicy
OSKAR - Czw 25 Paź, 2007 Temat postu: wspomaganie kierownicy mam maly problrm.
a z racji tego,ze jest tutaj duzo ludzikow jezdzacych francuzami,to pewnie mi doradzicie.
jakos ostatnio jak rano odpalam samochod to wyje mi delikatnie wspomaganie.
obejrzalem wszystko,nasluchiwalem i nic mi do glowy nie przychodzi.
sprawdzalem poziom plynu i jeszcze jest nad minimum.jutro chce kupic tylko nie do konca wiem jaki.
a z drugiej strony to az mnie ciarki przechodza,no bo mnie nastarszyli,ze pompe szlag trafia.
prosze o info jaki plyn wlac i czy to moze byc pompa.
p.s.jak samochod sie troche rozgrzeje to nie me wycia,tylko wtedy kirdy skrece na maxa i przytrzymam kierownice.
Loko - Czw 25 Paź, 2007
Plyn orginalnie to jest total fluide atx z tego co pamietam jakies 25 pln za litr.
o a pompy tak jak ktos ci powiedzial podobo lubia sie konczyc w saxofonach.
Michał - Pią 26 Paź, 2007
juz sie najarałem ze dostane pomógł a tu HUJ
ale ci powiem zebys nie srał po gacioszkach.
Jak ci padnie wspomaganie to są dwie opcje:
1. pompa - płacz i łzy, harakiri , równorzędne przespanie sie z grubą babą z wąsami
2. popsuta stacyjka - to juz luz. Ja miałem tą drugą opcje, adas mi to zrobić w 30 min, 50 zeta zaplaciłem.
daj mi pomógł, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
CHRZANEK - Pią 26 Paź, 2007
W razie czego pompa wspomagania 300 pln + pomógl
Magiel też mam gdyby co
Pozdrawiam
Judyta
OSKAR - Pią 26 Paź, 2007
Michał napisał/a: | juz sie najarałem ze dostane pomógł a tu HUJ :D
Jak ci padnie wspomaganie :D to są dwie opcje:
1. pompa - płacz i łzy, harakiri , równorzędne przespanie sie z grubą babą z wąsami
2. popsuta stacyjka - to juz luz. Ja miałem tą drugą opcje, adas mi to zrobić w 30 min, 50 zeta zaplaciłem.
daj mi pomógł, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
michal o co ci chodzi z ta stacyjka????
bo chyba nie kumam.
czyli co ci adam zrobil????
KonradMK - Pią 26 Paź, 2007
u mnie w R19 pompa buczała zawsze przy starcie a potem było cicho. jeśli tak masz to olej sprawę, bez wspomagania też się da jechać a pompa to nie majątek
saxorulez - Pią 26 Paź, 2007
moja huczy już od kilku miesięcy i nie może sie skończyć.. podobno niektórzy regenerują ale jest to proces nie trwały.
M - Pią 26 Paź, 2007
Michał napisał/a: | juz sie najarałem ze dostane pomógł a tu HUJ
1. pompa - płacz i łzy, harakiri , równorzędne przespanie sie z grubą babą z wąsami |
Michał oplulem przez Ciebie monitor
OSKAR - Pią 26 Paź, 2007
hehehe
bo dobry teks walnal.
Michał - Pią 26 Paź, 2007
OSKAR napisał/a: | Michał napisał/a: | juz sie najarałem ze dostane pomógł a tu HUJ
daj mi pomógł, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
michal o co ci chodzi z ta stacyjka????
bo chyba nie kumam.
czyli co ci adam zrobil???? |
jak ci padnie wspomaganie to bardzo mozliwe ze stacyjka ci sie zepsuła a nie pompa wspomagania. Jest to dosyc czeste zjawisko, tak przerycztałem na sax-p.com . I wtedy jedziesz do adasia a on to ogarnia w 30 min ( jakies przejście robi kabelkiem gdzieś tam , nie wiem, nie znam sie )
ogarnij życie :DDDDD
OSKAR - Pią 26 Paź, 2007
okkkk.
teraz rozumiem :652:
dzieki dzieki
grzech - Pią 26 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a: | W razie czego pompa wspomagania 300 pln + pomógl
Magiel też mam gdyby co
Pozdrawiam
Judyta |
Chrzane, a czy Ty czasem nie mowiles ze magiel juz zarezerwowany, ale jakby sie zwolnil to jestem pierwszy w kolejce ? ... a teraz taka wpadka ....
CHRZANEK - Sob 27 Paź, 2007
Grzech ziomie
Kiedy to bylo
Teraz mam jeszcze jeden na zbyciu.
Jak jeśli jesteś interesantny to PW i sie dogadujemy
Anonymous - Wto 30 Paź, 2007
Moja jest po regeneracji, bo poprzednia sie spalila. 15kkm bez najmniejszych problemow poki co. Wiec jesli ktos chce zregenerowac to zapraszam na priv po namiary.
|
|
|