206 Gti - Wto 06 Lis, 2007 Temat postu: !!!! Hothatch.org -Spełnia MARZENIE !!!!Zainspirowany podpisem Rudello ... przejzałem tą smutną stronę ... Jezu te marzenia są takie prozaiczne ..
"Chłopiec ma 12 lat i jest fanem, a nawet można powiedzieć, maniakiem samochodów sportowych."
Dlatego mam propozycje... Taką już prawie świąteczną....
Moze zebralibyśmy sie w trzy, cztery auta.. Pojechali na Karty z Łukaszem ... w jakis weekend ... Na Bemowo ...
Biore na siebie wydzwonienie wszyskiego ...
Pytam tylko czy mogł bym liczyc na waszą obecnosc i waszych sportowych samochodów które tak lubi Łukasz ... (Barto wstaw fotel )
Czekam na odzew.Anonymous - Wto 06 Lis, 2007 jestem ZA
słuze prawym fotelem jeszcze dodatkowo 206 Gti - Wto 06 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
jestem ZA
słuze prawym fotelem jeszcze dodatkowo
Fajnie Marcelii .. DZięki...
Będą cztery auta zaczynam załatwiac...
1.Marcelli
2. AdamRudello - Wto 06 Lis, 2007 WOW. Bardzo super ze sie zainteresowaliscie.
Ja jestem wolonatriuszem w fundacj juz od dłuższego czasu i moge powiedziec ze spełanianie marzeń wciaga.
Łukasz jeszcze nie zdradził co jest jego najwiekszym marzeniem. Ale super jakby to było cos z motoryzacja i co moglibysmy spełnić.
Dowiem sie czy jego stan zdrowia pozwala na takie atrakcje.206 Gti - Wto 06 Lis, 2007
Rudello napisał/a:
WOW. Bardzo super ze sie zainteresowaliscie.
Ja jestem wolonatriuszem w fundacj juz od dłuższego czasu i moge powiedziec ze spełanianie marzeń wciaga.
Łukasz jeszcze nie zdradził co jest jego najwiekszym marzeniem. Ale super jakby to było cos z motoryzacja i co moglibysmy spełnić.
Dowiem sie czy jego stan zdrowia pozwala na takie atrakcje.
Ok to czekamy. Daj znac prosze w tym temacie;)Rudello - Wto 06 Lis, 2007 Jutro mamy spotkanie fundacyjne na ktorym omawiamy postepy w sprawie spelnienia marzen itp... wiec najpozniej jutro po 20 napisze co i jak.Maciek - Wto 06 Lis, 2007 MEGA POMYSŁ :564: Naprawde.... Myśle, że bardzo fajnie by było coś takiego zorganizować saxorulez - Śro 07 Lis, 2007 ja bym udostępnił moje ale w tej chwili nie gotowe...
sądze żę na bemowei by mu się podobało bardzo - ale mozę nie na kartach tylko na próbie u Wróbla?Anonymous - Śro 07 Lis, 2007 r daj znac kiedy jak bede mogl to jestemlenny - Śro 07 Lis, 2007 zacny pomysł!!
Rudello - pełen szacunek!!! jesteś GOŚĆ!!
jestem do dyspozycji... moje auto takze!lenny - Śro 07 Lis, 2007 ale powinnismy to chyba przeniesc do klubowego...206 Gti - Śro 07 Lis, 2007
lenny napisał/a:
ale powinnismy to chyba przeniesc do klubowego...
Lenny .. a pomyślałes o mnie troszkę ?? :564:
Jimek i Lenny - Fajnie ze jesteście macie Bardzo Efektowne Auta ! myśle ze Łukaszowi sie będą podobały ...
Czekamy na Info od Rudello !lenny - Śro 07 Lis, 2007 a ha:)206 Gti - Śro 07 Lis, 2007
lenny napisał/a:
a ha:)
Znaczy mozecie przenieśc... tylko mam prośbe zeby ktoś mnie informował ...
GG. 5424510 saxorulez - Śro 07 Lis, 2007 pomysł great.. Lenny - może przez Asie do Hołka? Wiem ze cieżko bedzie ale warto spróbować..
Ja panowie proponuję spotkanie na lotnisku bemowo, nie wiem czy Łukasz moze jeżdzić kartami. Tam będzie można mu pokazać fury, zafundować jakis Hothatchowy gift