Dariano - Śro 07 Lis, 2007 Temat postu: ASGZaraził mnie braciak zawsze wiedziałem ze jestem duzym dzieckiem teraz bede bawił sie w wojne
przyszły dzis do mnie zabaweczki
Pozdro Dpolll - Śro 07 Lis, 2007 hehehehehe kurde a myslalem ze dzieckiem jestem tylko ja chcialem kupic kalacha ale odpuscilem i kupilem jakiegos glocka Vlodarsky - Śro 07 Lis, 2007 wariat saxorulez - Śro 07 Lis, 2007 oo.. kurde!
ostro!anjas - Śro 07 Lis, 2007 Darek, wytłumacz jak dziecku do czego to wszystko służy...
Bo widzę maskę od paintballa, ale sprzęt nie jest chyba paintaballowy? Napiernicza się tymi białymi kulkami?M - Śro 07 Lis, 2007 No wlasnie zawsze sie zastanawialem czy kulki asg farbuja jak PB czy to jest jakos inaczej?Dariano - Śro 07 Lis, 2007 Nie kulki nie farbuja jak z bliska dostaniesz to zostanie siniak . ochraniacz głowy to podstawa taka kulka moze nawet przebic policzek , wybic zeba itp.
To taka zabawa dla duzych Chłopców.
Tu obrazowo mozna zobaczyc o co w tym chodzi na poczatku filmiku jakas baba cos piepszy z 20 sekund pozniej zaczyna sie filmik wlasciwydzik - Śro 07 Lis, 2007 Mnie to nie pociaga, strzelalem kiedys ale nie ma zupelnie sily, wole juz od tego paintballa albo:
P.S. Moze mnie uznacie za wariata ale nie lubie jak biegaja z ASG w lesie, rozrzucanie plastikowych kulek ktore sie nie rozkladaja to dla mnie smiecenie.lenny - Śro 07 Lis, 2007
dzik napisał/a:
rozrzucanie plastikowych kulek ktore sie nie rozkladaja to dla mnie smiecenie
hehehe... dzik, daj spokój!!!
dla mne zajebista sprawa... gralem w paintball kilka razy i strasznie mi sie podobalo, ASG chyba jeszcze bardziej realne jest przez kształt broni...
wygląda groźnie!! wez sprzet na spota jakiegoś... wylosujemy zajaca i sie pobawimy! albo zaprosimy szarakow jakis!:)
:564:
jeaahhh!Dariano - Śro 07 Lis, 2007 Dziku ASG moze byc dla ciebie smieszne a argument z nierozkładajacymy sie kulkami - prosze cie .
Jesli chodzi o samo strzelanie napewno twoja giwera daje wieksze odczucia i strzelanie z kulek cie nie zaskoczy. Ale nie to jest w tym wszyskim najwazniejsze. Najlepsza dla mnie jest adrenalina, działanie w grupie, taktyki i ta cała otoczka
Jak to mówia jeden woli schab Drugi woli mostek a ja wolie cipke bo tam nie ma kostek PEACE :564:Loko - Śro 07 Lis, 2007 Sile to naprawde ma niezla, z paru metrów rozbija szybe z okna "domowego"
Niechciał bym dostać tym po gołej skórze , a skad podczas takiej gry wiadomo ze ktos jest trafiony? Trzeba chyba bawić sie z uczciwymi ludźmi , najpierw tes na szczerość a potem zabawa Dariano - Śro 07 Lis, 2007
Loko napisał/a:
Sile to naprawde ma niezla, z paru metrów rozbija szybe z okna "domowego"
Niechciał bym dostać tym po gołej skórze , a skad podczas takiej gry wiadomo ze ktos jest trafiony? Trzeba chyba bawić sie z uczciwymi ludźmi , najpierw tes na szczerość a potem zabawa
Dokładnie LOko uczciwość grających to podstawa. Jak grajacy oszukuja wtedy taka zabawa traci sens.The Mc - Śro 07 Lis, 2007 hah fotki jak z policyjnego nalotu na dom gangstera dzik - Śro 07 Lis, 2007 Ale ja nie neguje tego sportu. Co mi przeszkadzalo.
W taktyce o ktorej mowisz nie mozna zastosowac taktyki strzalu z duzej odleglosci, a to lubie najbardziej
Dlatego troche mnie rozwala jak ktos biega z replika snajperki. Nic to nie wnosi a dluga lufa trudniej sie operuje z bliska.
I te przepychanki:
- dostales!!!
- nie dostalem!
- widzialem, dostales!
- nic nie poczulem
- on oszukuje!!