Anonymous - Śro 01 Mar, 2006 Temat postu: Music MusicMoże zrobimy tu jakiś mały kącik muzyczny, bo chyba nie macie na forum takiego tematu
Ja osobiście lubie różne gatunki, szczególnie upodobałam sobie punk, rock i troszkę new metalu.
Czasem bawię się przy jakimś popie i rnb, ale to generalnie w klubach, bo można potanczyc i fajnie pokręcić (_!_)
I HATE HARD DRAMs i HipHopPolo !!! :!!:
Disco Polo nie jest złe, ale dopiero po 0,5 wyborowej
Polecam ==> Hey "A Ty?" z albumu Echosystem ( moim skromnym zdaniem, najlepsza polska płyta roku)
A tu też coś fajnego, dla tych którzy lubią tę panią:
Skin - Just Let The Sun videoDariano - Czw 02 Mar, 2006 CHyba nie ma tu zbyt wielu melomanow My conajmniej wole sie wsluchiwac w prace silnika D piekna melodia dla mych uszu Grzesiek VTS - Czw 02 Mar, 2006 Dokładnie Dariano Silnik to podstawa a audio na 2 miejscu.Jakarti - Czw 02 Mar, 2006 a u mnie w aucie mozna uslyszec bbaaaaaaaaaaaardzo rozne rzeczy
od muzyki klasycznej - tutaj pewnie wszyscy poloza sie na ziemie ze smiechu - do techno - roznych secikow i takich milych dzwiekow. no ale jesli wymieniac z imienia to nigdy nie zdarzy sie cos takiego zeby zabraklo ATB i Hans'a Zimmer'a :DMichał - Czw 02 Mar, 2006 Tylko hip hop, czasami jakies housy.KonradMK - Czw 02 Mar, 2006 na starym forum pisałem że najbadziej do szybkiej jazdy podchodzi mi Sepultura i Rage Against The Machine. BTW ktoś nagrał te płyty o których była kiedyś mowa?Michał - Czw 02 Mar, 2006 Stary, jaka seupulutra !!Jaki RATM !! jak do ciebie wsiadłem i mi pusciłeś kawałek
PUSSY PUSSY, DING DONG, PUSSY PUSSY !!! ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB PUSSY PUSSY, DING DONG, PUSSY PUSSY !!! ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB PUSSY PUSSY, DING DONG, PUSSY PUSSY !!! ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB PUSSY PUSSY, DING DONG, PUSSY PUSSY
pozniej sie tłumaczysz ze ze od kolegi płyta KonradMK - Czw 02 Mar, 2006 no fakt było ale wziąłem tą płytę tylko po to żebyście nie myśleli że nie jestem wieśniakiem i do was nie pasuję heheThe Mc - Nie 05 Mar, 2006 wlasnie co z plytami Hothatch co mialy powstac - utworzono cala playliste i co sie dalej stalo?!saxorulez - Nie 05 Mar, 2006 czekałem aż grafik zrobi okładki w wolnej chwili Marek23 - Nie 05 Mar, 2006 W klubie dobre housy,w domu hip hop(ale nie full komercja), w radiu wszystko co ok poza drum&bass... W sportowej furze audio wylaczone, w moim hocie to i tak radia nie mam...k-mart - Nie 05 Mar, 2006 ja tam bardziej po stronie rockowej; velvet revolver, placebo, queens of the stone age i wiele innych....
a czasem jakies stare hip hopy à la das efx, house of pain, cypress hill........everlast tez nie zadkoKonradMK - Pon 06 Mar, 2006 hiphopy po francusku najlepsze są - NTM, Alliance Ethnik, Prodige Namor, Cutkiller itp. Robi robote Anonymous - Sob 18 Mar, 2006 k- mart, mów mi Little Sister