To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Music Music

Anonymous - Śro 01 Mar, 2006
Temat postu: Music Music
Może zrobimy tu jakiś mały kącik muzyczny, bo chyba nie macie na forum takiego tematu :)

Ja osobiście lubie różne gatunki, szczególnie upodobałam sobie punk, rock i troszkę new metalu.
Czasem bawię się przy jakimś popie i rnb, ale to generalnie w klubach, bo można potanczyc i fajnie pokręcić (_!_) ;)

I HATE HARD DRAMs i HipHopPolo !!! :!!:
Disco Polo nie jest złe, ale dopiero po 0,5 wyborowej :D

Polecam ==> Hey "A Ty?" z albumu Echosystem ( moim skromnym zdaniem, najlepsza polska płyta roku) :)

HEY==> A TY? CLIP

A tu też coś fajnego, dla tych którzy lubią tę panią:
Skin - Just Let The Sun video

Dariano - Czw 02 Mar, 2006

CHyba nie ma tu zbyt wielu melomanow :P My conajmniej wole sie wsluchiwac w prace silnika :DD D piekna melodia dla mych uszu :)
Grzesiek VTS - Czw 02 Mar, 2006

Dokładnie Dariano Silnik to podstawa a audio na 2 miejscu.
Jakarti - Czw 02 Mar, 2006

a u mnie w aucie mozna uslyszec bbaaaaaaaaaaaardzo rozne rzeczy :D

od muzyki klasycznej - tutaj pewnie wszyscy poloza sie na ziemie ze smiechu - do techno - roznych secikow i takich milych dzwiekow. no ale jesli wymieniac z imienia to nigdy nie zdarzy sie cos takiego zeby zabraklo ATB :) i Hans'a Zimmer'a :D :D

Michał - Czw 02 Mar, 2006

Tylko hip hop, czasami jakies housy.
KonradMK - Czw 02 Mar, 2006

na starym forum pisałem że najbadziej do szybkiej jazdy podchodzi mi Sepultura i Rage Against The Machine. BTW ktoś nagrał te płyty o których była kiedyś mowa?
Michał - Czw 02 Mar, 2006

Stary, jaka seupulutra !!Jaki RATM !! jak do ciebie wsiadłem i mi pusciłeś kawałek
PUSSY PUSSY, DING DONG, PUSSY PUSSY !!! ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB PUSSY PUSSY, DING DONG, PUSSY PUSSY !!! ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB PUSSY PUSSY, DING DONG, PUSSY PUSSY !!! ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB ŁUB PUSSY PUSSY, DING DONG, PUSSY PUSSY

pozniej sie tłumaczysz ze ze od kolegi płyta :D

KonradMK - Czw 02 Mar, 2006

no fakt było :) ale wziąłem tą płytę tylko po to żebyście nie myśleli że nie jestem wieśniakiem i do was nie pasuję hehe
The Mc - Nie 05 Mar, 2006

wlasnie co z plytami Hothatch co mialy powstac - utworzono cala playliste i co sie dalej stalo?!
saxorulez - Nie 05 Mar, 2006

czekałem aż grafik zrobi okładki w wolnej chwili :P
Marek23 - Nie 05 Mar, 2006

W klubie dobre housy,w domu hip hop(ale nie full komercja), w radiu wszystko co ok poza drum&bass... W sportowej furze audio wylaczone, w moim hocie to i tak radia nie mam...
k-mart - Nie 05 Mar, 2006

ja tam bardziej po stronie rockowej; velvet revolver, placebo, queens of the stone age i wiele innych....
a czasem jakies stare hip hopy à la das efx, house of pain, cypress hill........everlast tez nie zadko

KonradMK - Pon 06 Mar, 2006

hiphopy po francusku najlepsze są - NTM, Alliance Ethnik, Prodige Namor, Cutkiller itp. Robi robote :)
Anonymous - Sob 18 Mar, 2006

k- mart, mów mi Little Sister ;)

http://s61.yousendit.com/...A32NQ3DJEHK60JE

Hell'ya

k-mart - Nie 19 Mar, 2006

thx, mam na vinylu ;) ....i zawsze w samochodzie :P