Anonymous - Pią 09 Lis, 2007 Temat postu: [radio] Czego sluchasz?zaznacz 3 najczesciej sluchane przez Ciebie stacje
ps. pewna stacje pozostawilem nie wymieniona bo pewnie by wygralaKonradMK - Pią 09 Lis, 2007 niektórzy chłopcy mogą nie znać Antyradia.Anonymous - Pią 09 Lis, 2007 zaznaczylem Radio PiN i Jazz Radio bez zastanowienia bo tego rzeczywiscie czesto slucham. Radio pin kiedys bylo lepsze ale chyba dalej jest najciekawsze tak dla szerszej publiki. Jazz odwrotnie - najpierw byl fajny, potem straszny teraz znowu spoko. Jako trzecie wybralem program 2 - moze troche z pewnego obowiazku dosc czesto wlaczam - co slychac w awangardzie sprzed 50 lat no i pewnie by nikt nie zaznaczyl
radiostacje czasami na sekunde zeby zobaczyc co akurat puscili.
Nie wlacze zet i rmf
KonradMK napisał/a:
niektórzy chłopcy mogą nie znać Antyradia.
dawne 94KonradMK - Pią 09 Lis, 2007 ja zaznaczyłem tylko jedno bo nie ma drugiego mojego ulubionego radia - Radio KampusKonradMK - Pią 09 Lis, 2007
JIMEK napisał/a:
zaznaczylem Radio PiN i Jazz Radio bez zastanowienia bo tego rzeczywiscie czesto slucham. Radio pin kiedys bylo lepsze ale chyba dalej jest najciekawsze tak dla szerszej publiki. Jazz odwrotnie - najpierw byl fajny, potem straszny teraz znowu spoko. Jako trzecie wybralem program 2 - moze troche z pewnego obowiazku dosc czesto wlaczam - co slychac w awangardzie sprzed 50 lat no i pewnie by nikt nie zaznaczyl
radiostacje czasami na sekunde zeby zobaczyc co akurat puscili.
Nie wlacze zet i rmf
KonradMK napisał/a:
niektórzy chłopcy mogą nie znać Antyradia.
dawne 94
wiem, ale nadają tylko w warszawie i katowicachJanusz - Pią 09 Lis, 2007 hej.. nie ma RMF MAXXX Kraków..:P ale dobra zaznaczę Mazowsze niech wam będzie k-mart - Pią 09 Lis, 2007 Ja slucham tylko Trojke gdy bywam w PL Anonymous - Pią 09 Lis, 2007 radio kampus juz jest. sorry omsknalem sie.
generalnie to wiem ze jest tylko warszawa bo troche ciezko by bylo inaczej. ale pewnie dlatego wszyscy zaznaczaja zet i rmf pardongaugan - Pią 09 Lis, 2007 tylko Antyradio w wwie, w trasie Trojka
Radiostacja kiedys byla na tapecie, ale w ataku szalu wyrabalem ja ze wszsytkich odbiornikow. zrobila sie druga Eska
pzdrmichool_vt - Pią 09 Lis, 2007 w kraku antyradio nadaje na 101,3
jakis czas temu bylo na tej czestotliwosci radio planeta - 'ubcy ubcy' techno,
mina kumpla, ktory po 3miesiacach w us&a wrócił na ojczyzne i wlacza przy mnie swoja ulubiona stacje techno a jej tam nie ma.. BEZCENNE BaRtO_206GT - Pią 09 Lis, 2007 Radio Złote Przeboje RULEZ!! Zawsze i wszedzie!!
Radiostacja kiedys byla spoko ale sie zeszmacila tak jak Eska i graja ten sam shit.
Rmf Maxxx czasami daje rade ale za bardzo upodabnia sie do radiostacji i do eski.KonradMK - Pią 09 Lis, 2007 radia jazz słuchałem w jak chodziłem do LO i byłem mądrzejszy niż ładniejszy. teraz jest odwrotnie i mi się to podoba Vlodarsky - Pią 09 Lis, 2007 Radiostacja
RMF Classic
RMF MAXXszymlorek - Pią 09 Lis, 2007 1. muzyczne radio
2. długo gługo nic..
3. RMF MAXXX
Chociaż częściej słucham płyt niż radiaVlodarsky - Pią 09 Lis, 2007 a w AXie nie będzie radia