Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprzedam Pilnie !!
Stacho - Nie 11 Lis, 2007 Temat postu: Sprzedam Pilnie !! Sprzedam pilnie to co w linku !
http://moto.allegro.pl/sh...php?uid=2822374
zdjęcia,opisy i ceny na aukcjach w zamieszczonym linku !
Jak coś to kasa mi potrzebna na wyremontowanie mojego HotHatch'a jak byście byli mili i chcieli pomóc popytajcie znajomych moze akurat ktoś chętny sie trafi
Mick - Pon 12 Lis, 2007
jaką masz boską nóżkę w tym rowerq
roverek całkiem fajny... szkoda że za słaby do downhill-u
k-mart - Pon 12 Lis, 2007
Mick napisał/a: | za słaby do downhill-u |
Jarasz sie downhill'em???
Mick - Pon 12 Lis, 2007
jeździłem w Mistrzostwach Polski
niestety uszkodzone mam już oba kolana i o jeździe na rowerze moge jedynie pomarzyć
mój roverek był amerykańskiej firmy EXP.. tylko że zakończyłem jazdę w wieku 17 lat...
no prosze, pieknie Mick! :564:
Ja od paru lat jaram sie freeridem i cos tam troche jezdze, ale do downhill'u bylem chyba za stary i brakowalo mi juz odwagi by napadac pelnym gwizdkiem w przepasc
Zaloz topic i wstaw pare fotek, plz
Mick - Pon 12 Lis, 2007
nie ma sensu zakładać topicu...
generalnie downhill fajna sprawa, strasznie skacze adrenalina, zszywany byłem kilka razy, poobijany jeszcze więcej, fotki pewnie jakies mam, musiał bym u rodziców poszukać.
ale nie ma sensu topicu zakładać... jak gnojek wyglądałem i nie bardzo chciałbym się pokazywać z przed tylu lat
Stacho - Pon 12 Lis, 2007
Ja też lubie bardziej fr ale rower nie ma bata musze sprzedać
Mick nie masz jakiegoś znajomego co by nie chciał kupić rowerku ?
Mick - Pon 12 Lis, 2007
już nie mam...
mam kolegów którzy jeżdżą już tylko samochodami
Mick napisał/a: | jak gnojek wyglądałem i nie bardzo chciałbym się pokazywać z przed tylu lat |
Proste, w tym wieku ma sie "pustke" w glowie i brak wyobrazni, za pozno zaczalem jezdzic Zawsze jestem w szoku jak widze w bike-parkach jakis mlodych w wieku 14-18lat, co oni wyprawiaja. Najlepsze to ze jak sie konkretnie wyloza, wstana, sprawdza czy jeszcze moga stac, jesli tak, to rower pod pache, na gore i kolejna proba
Stacho - Pon 12 Lis, 2007
Miałem kupca wczoraj za 2 tys zł ale zrezygnowałem za mała cena
Mick - Wto 13 Lis, 2007
Stacho_16V napisał/a: | Miałem kupca wczoraj za 2 tys zł ale zrezygnowałem za mała cena |
jak potrzebujesz kaski żadna cena nie jest za mała.. tymbardziej że w tym okresie ciężko jest sprzedać rower...
wg mnie nie masz co myśleć tylko go poprostu sprzedać... chyba ubezpieczenie musisz zapłacić,nieprawdaż ?
Stacho - Wto 13 Lis, 2007
Ubezpieczenie mam do kwietnia 18 chyba albo do 28 nie pamiętem
Stacho - Wto 13 Lis, 2007
Poczekam kilka dni jak nie to sprzedam temu kupcowi za 2 tysiące
|
|
|