Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprzedam : środkowy tłumik przelotowy , Końcowy , Dolot
nox - Pon 12 Lis, 2007 Temat postu: Sprzedam : środkowy tłumik przelotowy , Końcowy , Dolot Pare gratów mi zalega
Końcowy tłumik robiony w MG z nierdzewki , jest to komorówka o wlocie 50mm końcówka całkiem znośna (praktycznie nowy)
środkowy tłumik równiez z nierdzewki oraz jak wyzej robiony w MG (srednica 50mm) , nowy
Air box MG robiony z nierdzewki z stożkiem protona (uzywany)
KonradMK - Pon 12 Lis, 2007
poka foty tego airboxa
dzik - Pon 12 Lis, 2007
Jakie wymiary ma tlumik?
Masz jakas fote?
nox - Pon 12 Lis, 2007
fota air boxa http://smg.photobucket.co...nt=DSCF0288.jpg
co do tłumików to dzisiaj sie postaram pofocić
kurde gdzie ja tego airboxa upchnę pod maską R5? :566:
PiTT - Pon 12 Lis, 2007
fajny air box, ale już kiedyś chyba był temat poruszany czy nie za bardzo się grzeje metalowa obudowa :566:
chyba lepiej jakby był w plastikowej obudowie
plastik to pasuje do BMW
nox - Pon 12 Lis, 2007
PiTT napisał/a: | fajny air box, ale już kiedyś chyba był temat poruszany czy nie za bardzo się grzeje metalowa obudowa :566:
chyba lepiej jakby był w plastikowej obudowie |
zeby miał się faktycznienagzać musial być nad kolektorem wystarczy go odpowiednio umejscowić i nie powinno być najmniejszego problemu.
PiTT - Pon 12 Lis, 2007
niby tak, ale w reni miałem rurę dolotową zrobiona właśnie z kwasówki i nagrzewała się strasznie, mimo, że kolektor wydechowy był z drugiej strony
ogólnie pod maską jest bardzo ciepło
Stacho - Śro 14 Lis, 2007
PiTT napisał/a: | niby tak, ale w reni miałem rurę dolotową zrobiona właśnie z kwasówki i nagrzewała się strasznie, mimo, że kolektor wydechowy był z drugiej strony
ogólnie pod maską jest bardzo ciepło |
Nie kłam !
nox - Sob 17 Lis, 2007
Wymiary:
Tłumik końcowy :
Srednica puszki ok. 15cm
długośc całkowita 54cm
długość puszki(bez końcówki i dolotu) ok 36,5 cm
średnica końcówki 6cm
tłumik środkowy
Srednica puszki ok 7cm
długośc całkowita 35cm