To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Przewody|swieczki irydowe|wawa|od reki?

Anonymous - Czw 15 Lis, 2007
Temat postu: Przewody|swieczki irydowe|wawa|od reki?
hej, mam auto na przegladzie, swieczki irydowe NGK juz troche podziekowywuja przy okazji cewka i przewody.

BRAC SERIE? - w sensie cos co jest juz do tego akurat auta przeznaczone? czy brac lepiej? i czy mozna gdzies kupic na miescie szybko od reki przewody i jakies swieczki irydowe?

ps. dziku, szacun bo miales racje jak gadalismy. serio - respekt.

pcs - Czw 15 Lis, 2007

przewody bierz magnecor kv85 (czy jakos tak, najgrubsze magnecore, sa czerwone).

cewka - tu nic nie zmienisz

swiece, chyba przy tych modach 1 stopien zimniejsze? mozesz tez sprawdzic czy np. w worksach albo jeszcze mocniejszych "fabrycznie" daja zimniejsze

taka moja opinia.

k-mart - Czw 15 Lis, 2007

Przy Twoich grubych modach (chyba +70KM?? :D ) to na bank czerwone magnecore bym zalecil.
A swiece zimniejsze, moze jakies "irydiumowe" (czy jak to sie pisze???), czyli wlasnie takie jak do samochodow o grubych modach.
Ale ja sie nie znam, niech sie wypowiedza mistrzowie teorii :D

okeyo :D

myslalem o tym z worksem i drogi PCSiku utwierdziles mnie w przekonaniu - fenk ju maj friend ju helb mi beri mać! (kurew mać) helper 4 u :D

Swieczki takie lepsze sa na miejscu wiec ekstra. Przewody sa jakies niby inne opcjonalnie ale prawdopodobnie tylko bajer niz dzialanie - nowe seryjne (do worksa tez ok) kosztuja stowe wiec spoko zainteresuje sie tematem tych co napisales :)

cewka to wiadomo :) w wojnie swiatow uratowala ludzkosc :D :D (bu-e-he-he)

mialem do tej pory irydowe :) w przewody wejde. jak w maslo :)