dla mnie to banda debili ktorzy nie maja pojecia o ogranizacji - a bilety i tak bede mial (niestety ja w tym czasie wyjezdzam na narty takze.......)CHRZANEK - Śro 21 Lis, 2007 Bad-i: No to żeś mnie "ostudzil" bo planowalem w tym roku tak jak należy, a nie przez dziure w plocie...
No cóż, być i tak bede. rano ogladam oba żeranie (nie ruszam sie stamtąd, bo jak wyjde to bede musial drugi raz placić.
A wieczorem karowa w okolicach mostka - juz od lat w tym samym miejscu
Można się zgadać i oglądać grupowo.Bad-i - Śro 21 Lis, 2007 Chrzanek jak dostane swoje to są twoje (nie wiem niestety ile ich bede mial). W zeszlym roku mialem 4 czy 5CHRZANEK - Śro 21 Lis, 2007 Bad-i niezaleznie od tego czy sie uda czy nie to i tak juz Ci jestem wdzięczny za intencje
A jak sie uda to :564: :564: :564:Mick - Śro 21 Lis, 2007 A ja jak co roku, kupuje VIPy tyllko w momencie ukazania się na stronie,
niestety innej możliwości nie ma, wszystkie bilety sprzedają się jeszcze tego samego dnia. Szkoda tylko że taka zaporowa cena...
Chrzanek pewnie spotkamy się na Żeraniu z rana,
Dasz mi numer tel i sie zdzwonimyBad-i - Śro 21 Lis, 2007 problem polega na tym ze zanim sie pojawia to juz sa rozdane Mick - Śro 21 Lis, 2007
Bad-i napisał/a:
problem polega na tym ze zanim sie pojawia to juz sa rozdane
masz jakieś mylne info
ja je mam kupione trybuna fioletowa wiec jakoś je kupiłem i były Bad-i - Śro 21 Lis, 2007 mam bardzo dobre info, 20% miejsc z trybun trafilo do normalnej sprzedazy
reszta tez zostala sprzedana ale poza obiegiem Mick - Śro 21 Lis, 2007 hmm...
kupiłem na gadzetyrajdowe.pl...
nie wiem skad takie info
ok ale nie wnikamBad-i - Śro 21 Lis, 2007
Mick napisał/a:
hmm...
kupiłem na gadzetyrajdowe.pl...
nie wiem skad takie info
ok ale nie wnikam
od wysoko postawionego kolegi z AP i od goscia ktory te bilety drukowal Rudello - Śro 21 Lis, 2007 widzimy sie Mick - Śro 21 Lis, 2007
Rudello napisał/a:
widzimy sie
proste Maciek - Śro 21 Lis, 2007 wszyscy walą na żerań czy będzie ktoś na bemowie? ja w planach miałem tradycyjnie odydwa przejazdy bemowa oraz karową ale zawsze można to zmienić.
http://www.gadzetyrajdowe...trybuna-czarna)
tutaj mają jeszcze w sklepie intenetowym. ale nie wiem czy się opłaca WRC już mam a za wjazd na odcinki to wychodzi 30plnCHRZANEK - Śro 21 Lis, 2007 No to sobie odpowiedzialeś. Po co 30pln. Wchodzisz raz i placisz 15pln ...Anonymous - Śro 21 Lis, 2007 a ja olewam to chyba