HydePark - Co o tym sądzicie?
KonradMK - Czw 02 Mar, 2006 Temat postu: Co o tym sądzicie? http://www.allegro.pl/ite...su_auto_gt.html
Chcę coś dziwnego i mocnego a tutaj jest tanio. Nada się to? Tylko mi nie piszcie że najlepiej kupić tłumik za 800 zł, bo to to ja wiem.
saxorulez - Czw 02 Mar, 2006
kup tłumik za 800
a tak serio jak już musisz/chcesz kupować CHINSZCZYZNE to z pojedyńcza końcówka proponuje.
I zainwestuj troszke kasy w reszte wydechu bo ten tlumik to nie da nic poza dzwiekiem, powiększ średnice rur od katalizator np.
KonradMK - Czw 02 Mar, 2006
ok juz znalazłem inną opcję. tłumik będzie w sobotę, a co do reszty to czas pokaże
Michał - Czw 02 Mar, 2006
Bez sensu.Takie tłumiki to calibry, golfy I, beemki 316 MPOWER maja pozakładane, ale w sumie, twoja sprawa. Jesli nie masz kasy na pożadny tłumik to kup sobie zwykly, cichy i tyle. Kombinujesz jak koń pod góre i do tego ci nie wychodzi moim zdaniem.
saxorulez - Czw 02 Mar, 2006
o.. dobrze mowi. Kup serje i załóż jakąs końcowkę ladna.. np. z kewlaru
Michał - Czw 02 Mar, 2006
Ten co ma niebieskie saxo tez ma racje, malutką koncówke i tyle.
Loko - Czw 02 Mar, 2006
KonradMK napisał/a: | ok juz znalazłem inną opcję. tłumik będzie w sobotę, a co do reszty to czas pokaże |
A jakieś zdjęcia nowej opcji się znajdą??
KonradMK - Pią 03 Mar, 2006
nie mam, zrobię w sobotę ale i tak powiecie że wiocha. A serię to mam teraz i jest C H U J O W A a końcówki
nie założysz bo ta z serii jest lekko z lewej tłumika a wycięcie w zderzaku jest w prawo i w efekcie pasuje
tylko dwururka lub elipsa montowana na środku puszki tłumika. Powiem tylko że nowy tłumik to 2x90mm z dyfuzorem. Jak będzie za głosno to zakładam drugi środkowy z tym że przelotowy.
Michał - Pią 03 Mar, 2006
Prosze,nie zakładaj głośnego tłumika. Stary nie rób calibry
lenny - Pią 03 Mar, 2006
zakładamy limit dla członków klubu do 120 Decybeli! wszystko co wyżej out...
no chyba że czasowo jak u mnie jest w tej chwili:] dziura w tlumiku....
KonradMK - Pią 03 Mar, 2006
Jak mówiłem jeśli będzie za głośno to zakładam drugi środkowy albo kat. wam się nie musi podobać
Anonymous - Sob 04 Mar, 2006
lenny napisał/a: | zakładamy limit dla członków klubu do 120 Decybeli! wszystko co wyżej out...
no chyba że czasowo jak u mnie jest w tej chwili:] dziura w tlumiku.... |
Uff... to się mieszczę, ale ledwo :562:
Ostatnio jak policja mi mierzyła to chcieli zabrać dowód, bo wyszło z tego co pamiętam 110
|
|
|