KonradMK - Sob 01 Gru, 2007 Temat postu: [kuchnia] Główne DaniaSaluto tutti! Questo giorno Maestro Konrrado preparado una lasagna!
Quando komponento necessitare est pur una lasagna? Prego:
1. Una blacha
2. una makaroni lasagna
3. una sera mozarella
4. una jagnięcina al pomodorro (attenzione! preparado solo! non sklepo merde puta instanto!)
5. una beszamela (preparado anche solo)
La direzione dello komponento associacione (vide animazione)
AHA! Non dimenticare uno oregano prego!
Quando tutti komponenti sono prego, la blacha procedere a la piecarnico.
Periodo di piecare - tridutti minutti a la 175 grado di celsjuzione.
Ecco lasagna odoranto bono! Bueno apettito! 106 - Sob 01 Gru, 2007 jestes wielki... moj mistszzuuu :)kubas - Sob 01 Gru, 2007 wyglada smacznie Dostawa do domu gratis ?:)Misiek_lbn - Sob 01 Gru, 2007 ja zazwyczaj robiłem w kolejności Makaron-bechamel-mieso-ser, ale większego znaczenia to nie ma... było szybciej, i o to chodziło
no i pod pierrwszą warstwę makaronu masełkiem i bułką tartą posypać lekko, żeby ładnie odchodziło, lub na folii aluminiowej
a sosik albo wygląda na zbyt rzadki, albo się tłuszczyku odstało troszkę
polecam dodać nieco papryki, pieczarek i dusić razem z mięsem żeby było miękkie i nie było prawie czuć(a smak lepszy), i troszku cebulki dla smaka
a jeśli chcesz bardziej aromatyczne mieć, to zioła prowansalskie będą idealne qbus - Sob 01 Gru, 2007 mistrzowskie Kondziu... preparado solo... stawiam piwo przy pierwszej lepszej okazji Rudello - Sob 01 Gru, 2007 Zioooom! wlasnie ost. myslalem na takim tematem...
HotKuchnia jedziemy z tym?
Opis mistrz. tylko zastanawiaja mnie foty... czemu nago?? r26rulez - Sob 01 Gru, 2007
Rudello napisał/a:
czemu nago??
buhaha no wlasnie?? CHRZANEK - Sob 01 Gru, 2007 Maestro Konrrado.
Gitarra produzione, bella lasagne,
Competito
LOLKonradMK - Sob 01 Gru, 2007 heh, sharx idź zabacz czy ci się mleko nie przypala z grzybami to ty sobie pierogi na smalcu rób a nie moje sławne lasagne. masełko było, bułka zbędna. w ogóle to ja się nie pytałem o opinię won!
aha, zjadłem już
to kto idzie dziś na piwko? KonradMK - Sob 01 Gru, 2007
lachim83 napisał/a:
Rudello napisał/a:
czemu nago??
buhaha no wlasnie??
taki mam styl KonradMK - Sob 01 Gru, 2007
sharxhunter napisał/a:
żeby ładnie odchodziło, lub na folii aluminiowej
odeszło kurwa idealnie. japa.Misiek_lbn - Sob 01 Gru, 2007 kubas - Sob 01 Gru, 2007 ojj konrad na zarty pisze spoko sharx chyba ze sie myle...Rudello - Sob 01 Gru, 2007 grzyby, cebula rzeczywiscie brzmi to jak przepis na pierogi...
KonradMK napisał/a:
taki mam styl
ahhh popieram indywidualnosc ps - Sob 01 Gru, 2007 brawo Kondzio! Czekam na episodo due!