saxorulez - Śro 05 Gru, 2007 Temat postu: Mordy moje kochane....Jak wiadomo pracuje w domu mediowym i mam dużą styczność z prasą Polską jak i zagraniczną..
ale to co ostatnio znalazłem przeszło nawet moje najśmielsze oczekiwania!
Znalazłem typa który lubi 17 letnie Renówki i jest mega podobny do dzika
Kolejny przypomina Dariano.. i jest mistrzem w Counter Strike
Trzeci jest zawodowym pilotem PLL LOT i przypomina Gaugana
Czwarty przypomina mamę Konrada...
Piąty z tak wyjątkowym foto , przypominając kmarta wylądował na okładce RS
Ósmy wygląda jak Dr. Sokolik na wyprawie w Alpy Szwajcarskie badajacy wpływ buszowania homików na wyspie Fidżi na grubość pokrywy lodowej w Galzenkirsień
kubas - Śro 05 Gru, 2007 hahahahahahahahha dobre dobre )Anonymous - Śro 05 Gru, 2007 ten niby co gaugan to jakis takis niewyraźny - chyba musi rutinoscorbin wciagnac LOLsaxorulez - Śro 05 Gru, 2007 spoko.. nadrabia grzywkąanjas - Śro 05 Gru, 2007 dobreeeee
almerarulez ma talent!!! CHRZANEK - Śro 05 Gru, 2007 Dzik i dariano to są identyczni
MISTRZStacho - Śro 05 Gru, 2007 Jednak to prawda że każdy ma swojego sobowtura FreeMan - Śro 05 Gru, 2007 juz wiem czemu jak dzwonie do Pana Łukasza do pracy to on ciagle taki zajety jest...
p.s. Dzik niszczy... LOLAnonymous - Śro 05 Gru, 2007 kondzia zdjecie to chyba z '39 wykopałes .... to chyba wtedy woził sie ta nieznana fura dziadka dzik - Śro 05 Gru, 2007 heheh, dobrze ze to nie ja, moje sa pelnoletnie KonradMK - Czw 06 Gru, 2007 hehehe cheers man! gaugan - Czw 06 Gru, 2007 jaki to dom mediowy i nazwisko przelozonego poprosze!? zeby Ci troche pracy zorganizowal... LOL
dobre, hehehehehehlenny - Czw 06 Gru, 2007 on już od dawna jest ugotowany w firmie, dobrze znam jego przelozonego wiec ma aktualne informacje:)