Anonymous - Czw 06 Gru, 2007 Temat postu: nasza-klasakurcze swietny pomysl mieli na biznes kolesie
pod przykrywka podrozy sentymentalnej w dawne lata
buduja portal ktory moze stac sie jednym z potezniejszych w polsce
bravo!!!
serwery nie daja rady!
jest taki nawal ludzi ze szok
grono zaczyna swiecic pustkami
ale grono mia docelowo grupe mlodziezowo-imprezowar26rulez - Czw 06 Gru, 2007 ?? o co chodzi ?? :\M - Czw 06 Gru, 2007
Cytat:
ale grono mia docelowo grupe mlodziezowo-imprezowa
i dziwkowo - festyniarską
sukces komercyjny murowany, jak nie lubie takich miejsc to taki pomysł uwazam za bardzo ciekawy.
Ale w sumie są ryje ktorych nie chcialem ogladac a musialem tam Anonymous - Czw 06 Gru, 2007 r26rulez za mlody jestes zeby zrozumiec gaugan - Czw 06 Gru, 2007 tak, tez uwazam, ze pomysl zajebisty, fajnie zobaczyc ryje po nastu latach. ale niestety, zaczalem byc zapraszany przez ludzi, ktorych znam wcale nie z zadnej klasy i caly misterny plan w pizdu. zaraz zrobi sie dokladnie drugie grono, a to niepotrzebne
pozdrPiTT - Czw 06 Gru, 2007 fajna sprawa
np. kumpel z ławki vice konsulem w NY
i cała masa ludzi z podstawówki i liceum, których spotykam coraz częściej w branżygaugan - Czw 06 Gru, 2007 PiTT, nasza szkola tez sie rozwija. nawet nie wiem czy my w 1 klasie bylismy. dla mnie to sie zlewalo Michał - Czw 06 Gru, 2007 podobno pierwszy internetowy portal na którym zarobili milion zeta.gaugan - Czw 06 Gru, 2007 Golden Line jest wart pare baniek. jeszcze sie wstrzymuja ze sprzedaza.PiTT - Czw 06 Gru, 2007
Michał napisał/a:
podobno pierwszy internetowy portal na którym zarobili milion zeta.
kto, co, jak?
mówisz o naszej-klasie? to napewno nie na reklamie
chyba że mówisz o gronie
ogólnie grono przegina z cenami za reklamę i to ostro
Golden Line po wyjściu z Adnetu sam się sprzedaje, ale idzie im to raczej słabo
Ogólnie 1 bańka nie jest zbyt wielkim wyzwaniem dla dobrze prosperującego wortalu/serwisu
dla przykładku, 1 dzień reklamy w oknie rozmowy GG kosztuje 81k netto
szacun dla Foltyna saxorulez - Czw 06 Gru, 2007
PiTT napisał/a:
rozmowy GG kosztuje 81k netto
podałeś cenę RC, powiedz chłopakom jakie są na to rabaty PiTT - Czw 06 Gru, 2007
saxorulez napisał/a:
PiTT napisał/a:
rozmowy GG kosztuje 81k netto
podałeś cenę RC, powiedz chłopakom jakie są na to rabaty
nie mogę
ale tak, ogólnie operuje się cenami RC (rate card) i cały biznes polega na manewrowaniu rabatami
czyli tanio kupić -> drogo sprzedać
co nie zmienia faktu, że jest to w huk pieniędzy a mimo to terminy są praktycznie nie do zdobycia
jeśli kochasz swoją dziewczynę możesz jej złożyć życzenia np. w walentynki przez baner na gg
zobaczy to jedynie ok. 3,5-4 mln osób CHRZANEK - Czw 06 Gru, 2007 Wracając do nasza-klasa okazalo sie że jeden z moich kumpli z podstawówki ma focusa ph1 2,0zetec + turbo
Oczywiście zaprosilem go na nasze forum
Liczę że z zaproszenia skorzysta...KonradMK - Czw 06 Gru, 2007
PiTT napisał/a:
1 dzień reklamy w oknie rozmowy GG kosztuje 81k netto
a ja używam mirandy i nie mam żadnych reklam... sam nie wiem czy tego nie zgłosić M - Czw 06 Gru, 2007 ja używam konnekta i również walą mnie reklamy
gg sucks.