Michał - Pon 10 Gru, 2007 Temat postu: odtwarzacz DVDsiema
Panowie, potrzebuje jakiś tani odtwarzacz DVD. Zeby wszystko czytał ( dvd, divixy, xvidy, rmvb it itp )
Dajcie jakieś lynky z allegro. Nie znam sie na tym komlpetnieanjas - Pon 10 Gru, 2007 Ja kupiłem właśnie w Media teściom na prezent jakiegoś Philipsa - 150PLN. Czyta wszystko, DIVx, JPEG itd.
Tani ten sprzęt jest teraz na maxa.KonradMK - Pon 10 Gru, 2007 za ok 150 zł można już taką małpę kupić pod warunkiem, że nie ma się wymagań co do jakościMichał - Pon 10 Gru, 2007 no ja nie mam wymagań.
endrju - znasz model ?anjas - Pon 10 Gru, 2007 teraz nie mogę sprawdzić, ale jak wrócę do domu to zobaczę i dam znać.Michał - Pon 10 Gru, 2007 kKonradMK - Pon 10 Gru, 2007 manta anjas - Pon 10 Gru, 2007 o, coś takiego:
ja mam Mante. Stoi obok mega odtwarzacza Denon i czesciej musze z niej korzystac, a roznica w obrazie jest bardzo znikoma. czyta WSZYSTKO. mpeg, jpeg, avi, wszystkie regiony laczenie z Chinami i US and A of course. cicha, tania, jak sie zjbie to wyje bie i kupie druga taka sama
pzdrKonradMK - Pon 10 Gru, 2007 " cicha, tania, jak sie zjbie to wyje bie i kupie druga taka sama" no to idealna na prezent Michał - Pon 10 Gru, 2007 wlasnie ja czytałem o mantach, wiwach, bellwodach ze najlepiej je kupować.gaugan - Pon 10 Gru, 2007
KonradMK napisał/a:
cicha, tania, jak sie zjbie to wyje bie i kupie druga taka sama" no to idealna na prezent
a Misiek napisal, ze to na prezent??
moja chodzi juz 2 lata, jak nalezy
zapytaj Sokola, ile przezyla jego. i nic jej nie jest KonradMK - Pon 10 Gru, 2007 jak pyta o coś taniego to na pewno na prezent Michał - Pon 10 Gru, 2007 ehheheh
oke, a znasz model tej swojej ?gaugan - Pon 10 Gru, 2007 manta EMPEROR IV NERON!!