Jeśli się spodoba, to kliknijcie proszę na kwadrat "wykop" w górnym lewym rogu po to, żeby wykopać linka na stronę główną serwisu.
Bardzo mi na tym zależy, w innym wypadku nie prosiłbym Was o taką pierdołę.
Aha, jeśli ktoś nie ma konta, to można je założyć. Nie trwa to długo, ale wykopa można zrobić dopiero ok. pół godziny po rejestracji...
Za wszystkie wykopy będę bardzo wdzięczny.
Nie będę się teraz zagłębiał w szczególy, ale jest to dla mnie naprawde ważne. Zainteresowanym opowiem o szczegółach na spocie, albo napiszę na priv.
Aha, dziękuję już Strick'owi za to, że już mi pomógł.
Napisz tu coś Strick strick - Wto 11 Gru, 2007 Co mam napisac?
Jak ktos nie bedzie wiedział jak i co, to zapraszam na gg, poprowadze FreeMan - Wto 11 Gru, 2007 ja juz sie zalogowalem.. czekam na umozliwienie wykopu
ciekawy filmik...anjas - Wto 11 Gru, 2007
strick napisał/a:
Co mam napisac?
nie ważne co, ważne, że się odezwałeś anjas - Wto 11 Gru, 2007
FreeMan napisał/a:
ja juz sie zalogowalem.. czekam na umozliwienie wykopu
ciekawy filmik...
super, i dzięki za komentarz Misiek_lbn - Wto 11 Gru, 2007 wykopane anjas - Wto 11 Gru, 2007
sharxhunter napisał/a:
wykopane
dziękiJakarti - Wto 11 Gru, 2007
FreeMan napisał/a:
ja juz sie zalogowalem.. czekam na umozliwienie wykopu
so do I FreeMan - Wto 11 Gru, 2007 wykopałemstrick - Wto 11 Gru, 2007 Morgan co wykopałes? Ja jakas reke tylko
Dzieki PiTT - Wto 11 Gru, 2007 wykopnięte Rudello - Wto 11 Gru, 2007 wykopane Michał - Śro 12 Gru, 2007 dostał kopa w jaja
filmik luzikNiemy - Śro 12 Gru, 2007 ja takze wykopa dalem
dowiedzialem sie o akcji dzisiaj rano od Strick'a k-mart - Śro 12 Gru, 2007 pojechalem z tym koksem i kopsnalem w kwadrat
filmik git, prawdziwy!