To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - klej DO szyb

Misiek_lbn - Czw 27 Gru, 2007
Temat postu: klej DO szyb
Panowie, żyjemy w XXI, i czy naprawde nie ma sposobu na takie usunięcie z lakieru kleju do szyb, żeby nie trzeba było malować ??
i ogólnie zdjęcie tych "dodatków" które mam i które sa przymocowane na takowy wła¶nie klej, bez uszkadzania lakieru(strun± do wycinania szyb, ale to pokaleczy lakier strasznie)
pytałem się już paru/nastu osób, ale każdy rozkłada ręce...
nie posiadacie jaki¶ informacji, która mogła by uchronić przed malowaniem maski i klapy ?? :\

CHRZANEK - Czw 27 Gru, 2007

Proponuje zasięgn±ć info w punkcie który zajmuje się montażem szyb...
Vlodarsky - Czw 27 Gru, 2007

zapu¶ć paznokcie i tydzień drapania delikatnego...
Misiek_lbn - Czw 27 Gru, 2007

Vlodarsky napisał/a:
zapu¶ć paznokcie i tydzień drapania delikatnego...

technologia godna XXI wieku ;)

a poza tym nikt nie ma pomysłu ??

dzi¶ się dowiem(postaram) w Neodesign i u znajomego który lepił Speedstera, może co¶ doradz±

Anonymous - Pi± 28 Gru, 2007

podjedz do Castoramy czy Praktikera i tam moze ktos cos ci pomoze, nie sadze zeby paznokcie byly dobrym rozwiazaniem, bo klej do szyb - ten czarny oczywiscie to jeden z najmocniejszych klei ....

poza tym cos pisales ze znasz chlopaków z AUTO-BODY ;) - podjedz do czarka moze cos ci doradzi, oni zapewne montuja spojlery na podobny specyfik !!

Stacho - Pi± 28 Gru, 2007

[quote="Marcel 08"]podjedz do Castoramy czy Praktikera i tam moze ktos cos ci pomoze, nie sadze zeby paznokcie byly dobrym rozwiazaniem, bo klej do szyb - ten czarny oczywiscie to jeden z najmocniejszych klei ....[quote]

U nas na wsi czyt. Lublin nie mamy ani Castoramy ani Praktikera chyba że ich nigdzie nie widziałem :|
Mamy tylko 2x OBI

Stacho_16V napisał/a:

U nas na wsi czyt. Lublin nie mamy ani Castoramy ani Praktikera chyba że ich nigdzie nie widziałem :|
Mamy tylko 2x OBI

no to go to OBI LOL ale najpierw do chlopaków z Auto-Body !!

CHRZANEK - Pi± 28 Gru, 2007

Ja pierdole... nie maj± Castoramy...
Misiek_lbn - Pi± 28 Gru, 2007

Marcel 08 napisał/a:
chlopaków z AUTO-BODY

również zapytam, dzięki ;)

mozesz ewentualnie spróbowac czegos takiego co sie nazywac :

Label-off

nie wiem czy dostaniesz to w OBI, ale rozpuszcza różnego rodzaju kleje nie uszkadzajac powiechni lakieru ...

Michał - Sob 29 Gru, 2007

ja z dzikiem zwiedziłem lubelskie łobi :D
dziku <pivo>