kubas - Nie 30 Gru, 2007 Temat postu: [f] Jestem legendą I Am Legend (2007)Jestem legendą I Am Legend (2007)
Akcja filmu rozgrywa się w scenerii zniszczonego Nowego Jorku. W wyniku tajemniczej zarazy ludzie na całym świecie zostali zamienieni w mutanty. Chorobie nie uległ jedynie główny bohater Robert Neville (Smith), który staje się celem ataków pragnących za wszelką cenę go zniszczyć krwiożerczych potworów.
Wlasnie obejrzalem. Dla mnie nic specjalnego nie warto isc do kina. Akcja prawie zerowa. Po przeczytaniu zapowiedzi film mnie nawet zaciekawil, po obejrzeniu rozczarowal.
Dla fanow Willa Smitha.k-mart - Wto 08 Sty, 2008 Potwierdzam, taki sobie, za malo napiecia, bardzo przewidywalny.206 Gti - Wto 08 Sty, 2008 Dla mnie film jest przykładem jak można spie#@$@% naprawde fajny scenariusz...
Zapowiadało sie Genialnie.BaRtO_206GT - Wto 08 Sty, 2008 ogladalem jakis tydzien temu... jaram sie Willem Smithem i tym ze lecial Bob Marley.. nic wiecej.. nnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuddddddyyyyyyyyyyyyygaugan - Wto 08 Sty, 2008 ja pierdziele, to zescie mnie sprowadzili na ziemie, wybieralem sie na to, ale tak to odpuszcze. Fresh Prince nawet nie uratowal akcji widze
KonradMK - Wto 08 Sty, 2008 Aaaaa Fresh Prince to była zajebista komedia Carlton był nieźle obicachowy nawet jak na tamte lata
WEJŚCIÓWKAMichał - Wto 08 Sty, 2008 gaugan, will na tej focie którą pokazałeś wygląda jak CZANGU
jest identyko k-mart - Wto 08 Sty, 2008 Will w wieku 20lat byl milionerem, przepuszczal cala kase na fury ciuszki i lancuszki.
W serialu The Fresh Prince of Bel-Air gral samego siebie gaugan - Wto 08 Sty, 2008 kolejny raz musze sie pochwalic, ze mam wszyyyyyyyyyyyyystkie sezony na dvd, ciezko zdobywane po calym swiecie
koniec OT LOLAnonymous - Wto 08 Sty, 2008 wlasnie, ale zapraszam do fragmentow tez lubilem FP... znalem otwierajacego rapa na pamiec Anonymous - Wto 08 Sty, 2008 oj szkoda wydawało się fajne...no to czekam na DeVeDeMaciek - Wto 08 Sty, 2008 Trailer pokazywał wszystko co było w tym filmie
Nuuuda strasznaKonradMK - Śro 09 Sty, 2008 ale może warto w kinie zobaczyć, piraci?OSKAR - Śro 09 Sty, 2008 warto warto.
w kinie to co innego i ten film nie jest taki straszny.Prezesiak - Śro 09 Sty, 2008 Moim zdaniem film jest dobry i ma bardzo fajny klimat. Polecam.