KonradMK - Sob 05 Sty, 2008 Temat postu: [F] AVP2Omijać szerokim łukiem!!!
PS Szkoda słów na opisyMisiek_lbn - Sob 05 Sty, 2008 koniec filmu wskazuje że będzie 3 część ?? KonradMK - Sob 05 Sty, 2008
sharxhunter napisał/a:
koniec filmu wskazuje że będzie 3 część ??
jedyny fajny moment w filmie to jak ta lalka z płaskim tyłkiem dostaje od Predzia szurikenem po flakachmi - Sob 05 Sty, 2008
KonradMK napisał/a:
lalka z płaskim tyłkiem dostaje od Predzia szurikenem po flakach
no to się chyba wybiorę CHRZANEK - Nie 06 Sty, 2008
KonradMK napisał/a:
Omijać szerokim łukiem!!!
PS Szkoda słów na opisy
Szkoda że szkoda Miałem iść do kina, a tak to sobie kupie nowe wycieraczki...PiTT - Nie 06 Sty, 2008 potwierdzam, kibel straszliwyBaRtO_206GT - Nie 06 Sty, 2008 Shark przyznaj sie ile dostales za glowna role!!!!!
kupilem dzisiaj za 19,98 Anonymous - Wto 15 Sty, 2008 ej ale ta lalka z plaskim tylkiem to taka warta uwagi ? czy ma poprostu bogate wnetrze ktore nagle jak dostaje od predzia ujawnia ?
bo nie wiem czy warto isc .. czy isc za przykladem i wycieraczki kupic ;>KonradMK - Wto 15 Sty, 2008 kup wycieraczkiMaciek - Śro 23 Sty, 2008 Zdecydowanie wycieraczki. Byłem dzisiaj i żałowałem po wyjściu z kina. Mamy teraz promocje w Norauto wiec jest w czym wybierać Anonymous - Śro 23 Sty, 2008 no dobra obejzalem .. wieksza kicha niz myslalem .. ale !!
wracajac z kina wpadlem do tesco i kupilem wycieraczki na poprawe humoru ...
troche brakowalo mi w tym filmie alienow i predatorow...
ale ogolnie wycieraczki i goracy big mac poprawily nastroj Bad-i - Śro 23 Sty, 2008 tego sie nie da ogladac KonradMK - Czw 24 Sty, 2008 a nie mówiłem Anonymous - Pią 25 Sty, 2008 no wiadomo bylo ze ktos powie "a nie mowilem "
ale wczesniej powiedziec ze kicha to nikt nie mowil