Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - A tego Cifa ktoś zna?
anjas - Nie 05 Mar, 2006 Temat postu: A tego Cifa ktoś zna? Moze ktos z was zna tego Civica?
http://www.honda.gda.pl/m...ewtopic&t=12549
Co o nim sądzicie? Warto się zainteresować?
pcs - Nie 05 Mar, 2006
bardzo duzy plus za wlasciciela bo faktycznie wydaje sie ze dba o auto,a auto jak na ten rok zadbane
minus:
to jednak nie vti (DOHC Vtec) i nie bedzie tego co najlepsze (krecenia silnika do 8x00 obrotow)
naklejke bym zmienil na 10 razy mniejsza
lexusy bym zmienil na czerwone
cena calkiem spora jak na rocznik, ale pewnie cos sie da uczknac
do czego ma sluzyc autko?
anjas - Pon 06 Mar, 2006
Samochód ma służyć głównie do hobbystycznych przejażdżek, a czasem do podjechania do pracy.
Jak nie lubie lexusów to tu nawet mi się podobaja - fajnie się komponują z czarnym lakierem i aluskami.
Odstrasza mnie za to naklejka (ale jej można się szybko pozbyć) i niestety niebieskie elementy w środku. Moim zdaniem bez smaku a nie wiem czy da się coś z tym zrobić małymi kosztami?
Cena rzeczywiście jest wysoko, ale też myślę że dałoby się ją zbić w miarę rozsądku.
Zadzwonie dzisiaj do wlasciciela i jesli jeszcze aktualne to obejrze furke. Moze ktos z wawy kto sie zna na civicach ma ochote podjechac ze mna w razie czego i doradzic?
Zapewniam browara
carlose - Pią 10 Mar, 2006
auto już sprzedane a po drugie to mój znajomy je sprzedawał i wsumie godne polecenia, to co opisał to całkowita prawda...
pcs napisał/a: | minus:
to jednak nie vti (DOHC Vtec) i nie bedzie tego co najlepsze (krecenia silnika do 8x00 obrotow)
|
ale jednak to vtec i też fajnie się kręci...
|
|
|