To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Hamowanie + światła awaryjne

Greg - Pią 18 Sty, 2008
Temat postu: Hamowanie + światła awaryjne
Swego czasu widziałem w jakiejś gazecie poradznik jak zamontować taki czujnik awaryjnego hamowania (działa na przeciążenie), który włącza światła awaryjne podczas gwałtownego hamowania. Nie mogę niestety nic takiego znaleźć w google, może ktoś z Was wie coś o tym, gdzie kupic, za ile itd. :)
Loko - Pią 18 Sty, 2008

Daj spokój, chcesz żeby przed każdym zakretem migały Ci awaryjne ? :D
Bad-i - Pią 18 Sty, 2008

bezsensowny wydatek. Przez rok jazdy paskiem tylko raz mi chyba zaswiecily (nawet nie pamietam czy tylko nie sprawdzalem)
Anonymous - Pią 18 Sty, 2008

Ja mam to seryjnie w RC. Najlepiej jest jak misiek mierzy do Ciebie radar, Ty go dostrzegasz i po heblach, włączają się awaryjne a misiek myśli, że radarem przełączył ci światła :)

A tak na serio to zorientuj się, czy nie możesz włączyć takiej opcji w komputerze samochodu. Auta z PSA zwykle mają taką opcję.
Osobiście strasznie mnie to wnerwia, jak na marszałkowskiej co chwile migam.

(M.)

mi - Pią 18 Sty, 2008

fabrycznie awaryjne migają w połączeniu z BA(S); tak na oko przed co 2. zakrętem brutalniejszym bym migał, po kiego Ci takie badziewie? o_O
Greg - Pią 18 Sty, 2008

Nie, nie, to nie dla mnie... :)

Zdaję sobie sprawę, że bym tym często mrugał. :> Ale bądź co bądź w pewnej liczbie sytuacji zdaje to egzamin, kilka razy mało ktoś mi w du.ę nie wjechał i jeśli ja miałbym to montować, to jakieś mało czułe na właśnie takie okazje.

:D

CHRZANEK - Pią 18 Sty, 2008

Hehe, jak w 2007 roku szedl RPP (rajdowy puchar 206) to wszyscy mysleli że te "nowe" 206 sie popsuly bo caly czas im sie awaryjne wlaczaly :D :D :D
dzik - Pią 18 Sty, 2008

W clio II ph II wprowadzili jak sie nie myle ten bajer + piski przy nie zapietych pasach. Jak dobrze ze ktos mysli i takie nowinki omijaja sporta :)
anjas - Sob 19 Sty, 2008

no niestety w clio III sport piszczą nie zapięte pasy... ale migających świateł chyba nie ma ;)
Dariano - Sob 19 Sty, 2008

Andrzejku opisałbyś swoimi słowami Swojego sporta na naszej stronie tak jak zrobiles to z YTS
anjas - Sob 19 Sty, 2008

Dariano napisał/a:
Andrzejku opisałbyś swoimi słowami Swojego sporta na naszej stronie tak jak zrobiles to z YTS

ok :)

Dariano - Sob 19 Sty, 2008

:rotfl: Super ;D