Techniczne - Hamowanie + światła awaryjne
Greg - Pią 18 Sty, 2008 Temat postu: Hamowanie + światła awaryjne Swego czasu widziałem w jakiejś gazecie poradznik jak zamontować taki czujnik awaryjnego hamowania (działa na przeciążenie), który włącza światła awaryjne podczas gwałtownego hamowania. Nie mogę niestety nic takiego znaleźć w google, może ktoś z Was wie coś o tym, gdzie kupic, za ile itd.
Loko - Pią 18 Sty, 2008
Daj spokój, chcesz żeby przed każdym zakretem migały Ci awaryjne ?
Bad-i - Pią 18 Sty, 2008
bezsensowny wydatek. Przez rok jazdy paskiem tylko raz mi chyba zaswiecily (nawet nie pamietam czy tylko nie sprawdzalem)
Anonymous - Pią 18 Sty, 2008
Ja mam to seryjnie w RC. Najlepiej jest jak misiek mierzy do Ciebie radar, Ty go dostrzegasz i po heblach, włączają się awaryjne a misiek myśli, że radarem przełączył ci światła
A tak na serio to zorientuj się, czy nie możesz włączyć takiej opcji w komputerze samochodu. Auta z PSA zwykle mają taką opcję.
Osobiście strasznie mnie to wnerwia, jak na marszałkowskiej co chwile migam.
(M.)
mi - Pią 18 Sty, 2008
fabrycznie awaryjne migają w połączeniu z BA(S); tak na oko przed co 2. zakrętem brutalniejszym bym migał, po kiego Ci takie badziewie?
Greg - Pią 18 Sty, 2008
Nie, nie, to nie dla mnie...
Zdaję sobie sprawę, że bym tym często mrugał. Ale bądź co bądź w pewnej liczbie sytuacji zdaje to egzamin, kilka razy mało ktoś mi w du.ę nie wjechał i jeśli ja miałbym to montować, to jakieś mało czułe na właśnie takie okazje.
CHRZANEK - Pią 18 Sty, 2008
Hehe, jak w 2007 roku szedl RPP (rajdowy puchar 206) to wszyscy mysleli że te "nowe" 206 sie popsuly bo caly czas im sie awaryjne wlaczaly
dzik - Pią 18 Sty, 2008
W clio II ph II wprowadzili jak sie nie myle ten bajer + piski przy nie zapietych pasach. Jak dobrze ze ktos mysli i takie nowinki omijaja sporta
anjas - Sob 19 Sty, 2008
no niestety w clio III sport piszczą nie zapięte pasy... ale migających świateł chyba nie ma
Dariano - Sob 19 Sty, 2008
Andrzejku opisałbyś swoimi słowami Swojego sporta na naszej stronie tak jak zrobiles to z YTS
anjas - Sob 19 Sty, 2008
Dariano napisał/a: | Andrzejku opisałbyś swoimi słowami Swojego sporta na naszej stronie tak jak zrobiles to z YTS |
ok
Dariano - Sob 19 Sty, 2008
Super
|
|
|