"Volvo C30 nawet w wersji T5 nie kładzie nacisku na sportowe wrażenia."
że co?
220KM, 6.7s-100, 240km/h Vmax... nie kumam, to co to za pomysł był z tą furą? niczym nie różni się od innych wariantów poza silnikiem?Bart - Pon 21 Sty, 2008 nie miałem kontaktu z C30, ale wydaje mi się, że to nie jest hothecz, tylko taka wypaśna luksusowa furmanka z mocnym (w wypadku T5) motorem. Samochód dla kogoś kto nei szuka limuzyny, nie potrzebuje dużego wnętrza, ale jednocześnie nie ma zamiaru po torze zamiatać. Po prostu - mocny, dobrze wyposażony, nieco ekscentryczny hatch, bez większych sportowych ambicji.
za młodu volvo 480 mi się bardzo podobało, teraz już prawie zniknęły z ulic, nie pamiętam kiedy ostatni raz je widziałem.mi - Pon 21 Sty, 2008
bart napisał/a:
volvo 480 mi się bardzo podobało
w rzeczy samej
c30 mi się też widzi, jako takie nieduże dość oryginalne toczydełko dla parki ewentualnie 2+1KonradMK - Pon 21 Sty, 2008 mi się bardzo widzi to auto. zapodać dobry zawias, wywalić trochę elektroniki i można by poszalećnox - Pon 21 Sty, 2008 c30 t5 ma bardzo mięciutkie zawieszenie na zakrętach focus z tym samym silnikiem i n robi z niego co chce c30 to taki szybki hatch do miasta dla geja albo parki tudzież metro singla KonradMK - Pon 21 Sty, 2008 czyli trzeba poczekać z 10 lat aż potanieją i pomodzić.Anonymous - Pon 21 Sty, 2008 Dla Volvo jako producenta najważniejsze jest to, żeby chronić użytkowników przed nimi samymi.
W Volvo wszystkie "wyłączone" systemy zabezpieczające wracają w razie "niebezpieczeństwa".
A więc sportowo nie pojeździsz.KonradMK - Pon 21 Sty, 2008 kurcze, to przegwizdane bo auto mi się podoba, znając produkcje volvo na pewno się dobrze prowadzi. czyli w sumie taki niby-hothatch ale raczej dla dziewczynyAnonymous - Pon 21 Sty, 2008 c30 ma cerate zamiast tylnej polki Anonymous - Pon 21 Sty, 2008
KonradMK napisał/a:
kurcze, to przegwizdane bo auto mi się podoba, znając produkcje volvo na pewno się dobrze prowadzi. czyli w sumie taki niby-hothatch ale raczej dla dziewczyny
Albo geja Bad-i - Pon 21 Sty, 2008
mAbZ napisał/a:
KonradMK napisał/a:
kurcze, to przegwizdane bo auto mi się podoba, znając produkcje volvo na pewno się dobrze prowadzi. czyli w sumie taki niby-hothatch ale raczej dla dziewczyny
Albo geja
dla prawdziwego geja to jest 911 turbo - a to volvo to dla zwyklega pedałaCHRZANEK - Pon 21 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
dla prawdziwego geja to jest 911 turbo - a to volvo to dla zwyklega pedała
Albo geja
dla prawdziwego geja to jest 911 turbo - a to volvo to dla zwyklega pedała
Muszę to przekazać znajomemu moich rodziców, który kupił C30 D5.GOKART - Pon 21 Sty, 2008
mAbZ napisał/a:
Dla Volvo jako producenta najważniejsze jest to, żeby chronić użytkowników przed nimi samymi.
kwintesencja Volvo, idealnie to ująłeś. Emocje towarzyszące prowadzeniu tego samochodu są porównywalne z patrzeniem jak rośnie trawaAnonymous - Pon 21 Sty, 2008
mAbZ napisał/a:
Dla Volvo jako producenta najważniejsze jest to, żeby chronić użytkowników przed nimi samymi.
W Volvo wszystkie "wyłączone" systemy zabezpieczające wracają w razie "niebezpieczeństwa".
A więc sportowo nie pojeździsz.
mAbz, gdzies Ty byl, jak Cie nie bylo ?
Pewno nie wiesz kto ja jestem, bo nick inny niz na innym forum