M - Pon 28 Sty, 2008 Temat postu: Spawacza szukam :)Szukam zakladu ktory mi wspawa flansze pod sonde lambda na niegrub± rurke powiedzmy 3 lub 4 cm srednicy, najlepiej gdzies w polnocno-zachodniej czesci wawy.
Za wszelka pomoc w dziekuje
Pozdr rasta - Pon 28 Sty, 2008 Ja polecam Kwas-Met w Piasecznie koło Imoli robi mega profi, ja u niego robiłem kolektor wydechowy i jestem mega zadowolony Młody Papież - Pon 28 Sty, 2008 Katowice-ochojec chyba ul Małachowskiego, dobrze sobie chłopaki radz± z takimi rzeczami CHRZANEK - Pon 28 Sty, 2008 No to prosze bardzo:
Klasyka!!M - Pon 28 Sty, 2008 No kur.wa jak dzieci!k-mart - Pon 28 Sty, 2008 Polecam ta firme, JDM'owe uslugi robia od reki
SPAWANIEdzik - Pon 28 Sty, 2008 a tak na powaznie, moge ja pospawac elektrodowka, pospawa kazdy pan Kazio tlumikarz, nawet ladniej mu wyjdzie bo maja migomaty, do tego nie potrzeba specjalnych uzdolnien.rasta - Pon 28 Sty, 2008 Mój pierwszy post był poważny, tu namiar - http://www.kwasmet.fdf.pl/
Szukam zakladu ktory mi wspawa flansze pod sonde lambda na niegrub± rurke powiedzmy 3 lub 4 cm srednicy, najlepiej gdzies w polnocno-zachodniej czesci wawy.
Za wszelka pomoc w dziekuje
Pozdr
ale to nie potrzebujesz zadnego magika chyba co tak jak dzik napisał pan Kazio to zrobi, ale polecam 501 14 14 58 adam - al.solidarnosci 15 dzik - Wto 29 Sty, 2008
Piekne, ale umawiac sie do nich po to by przyspawac dwa kawalki "rdzewki" to naprawde idealnie madry pomysl.
To moze jeszcze dodam ze eltec ladnie spawa M - Wto 29 Sty, 2008 Moje laickie pytanie bierze sie stad ze dotad spawałem jedynie do muszli Anonymous - Wto 29 Sty, 2008 ziom to ma byc cos zeby wsadzic do wydechu tak ??? by zmierzyc AFR ???
okresl cos dokladniej .... moze byc PW jak nie chcesz ttuaj oficjalnie sie otwierac