HydePark - dla maniakow BMW :)
Anonymous - Pon 28 Sty, 2008 Temat postu: dla maniakow BMW :) http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=5735
Gaydek - Pon 28 Sty, 2008
Z tego co pamiętam jest to wymagająca gra.
Anonymous - Pon 28 Sty, 2008
od compa czy usera?
Gaydek - Pon 28 Sty, 2008
Usera na pewno, co do kompa to nie pamiętam.
PS. Sorry .
Dariano - Śro 30 Sty, 2008
Sciagnelem sobie . Podoba mi sie ucze sie narazie ale narazie wszystko na plus
polll - Śro 30 Sty, 2008
gram nieraz w to na logitechu dfp moze i nie przepadam za bmw ale fiza jazdy zawalista zeby pojechac fajnie m3 to nie jest hop siup trzeba potrenowac
k-mart - Śro 30 Sty, 2008
Apropos new m3 e92:
limuzyna 4d wazy 1643kg, coupe 1608kg.
Czas na hockenheimie:
- limuzyna 1.14.6
- coupe 1.14.3
Wersja cabrio wazy ponad 200kg wiecej, mianowicie 1810kg.
Jest to odczuwalne nawet w przyspieszeniu:
- 4d i coupe 4,8s 0-100
- cabrio 5,3s
0-200kmh wersje z dachem robia w 15,9s
Dariano - Śro 30 Sty, 2008
Powiem tak. podoba mi sie ogolnie lepiej ogarniam RWD dlugoletnie doswiadczenie jazdy malarem procentuje Chetnie wpasowalbym sie na zywca w m3
KonradMK - Śro 30 Sty, 2008
Dariano napisał/a: | Powiem tak. podoba mi sie ogolnie lepiej ogarniam RWD dlugoletnie doswiadczenie jazdy malarem procentuje Chetnie wpasowalbym sie na zywca w m3 |
ja tam ciebie bardziej widzę w jakims dieslu z m-pakietem
Michał - Czw 31 Sty, 2008
grałem
moim zdaniem fizyka jest taka sobie. Do tego dochodzą efekty wizualne które raczej są srednie a wymagania sprzętowe wysokie. Mozna popykać ale szału nei ma kompletnie ...
Dariano - Czw 31 Sty, 2008
Nie wiem Michal jakie masz doswiadczenia z RWD ale moje zdanie co do fizyki jazdy jest jak najbardziej pozytywne. nieraz ciezko zrozumiec jak sie zachowuje auto z napendem na tyl bo roznica w prowadzeniu FWD i RWD jest naprawde spora a ta gra doskonale oddaje zachowanie samochodu RWD. Jezdzilem pol nocy wczoraj i stwierdzam ze gra mi lezy. Anjas Puszczaj sms za 7zeta i jedziemy wiem ze jestes zapalencem tego typu gierek.
Jak cos to gg
Mozemy zorganizowac GP hothatch tak jak kiedys moze byc LFS lub M3 challange
|
|
|