lenny - Śro 30 Sty, 2008 Temat postu: chamólce, czyli....bo były dość nudne....!!
a teraz do meritum...
gdzie najlepiej zanabyc klocki? miałem kiedyś namiary na goscia który dość tanio miał właściwie wszystko ale zgubilem namiar...
pozatym pytanie, co kupic do moich tarcz... mam takie:
teraz mam zwykle hondowskie standardy do typeRa... zastanawiam sie nad ferrodo performance... what do you say???saxorulez - Śro 30 Sty, 2008 www.hamulce.netlenny - Śro 30 Sty, 2008 oooooooooooooooooo.... to byl ten adres....:)lenny - Śro 30 Sty, 2008 ds performance??Anonymous - Śro 30 Sty, 2008
lenny napisał/a:
ds performance??
wg mnie tak, ale ja sie nie znam juz na Hondach Marek23 - Śro 30 Sty, 2008 Ds2000, cena jeszcze normalna i są ok. Albo DS3000 , ale to hardcore, z tym, że według mnie lepszych klocków nie ma.pcs - Śro 30 Sty, 2008 nie polecam do klockow tarox corsa / corsa plus , mi sie rozdwoily (deszly od blachy) a kosztuja kolo 600zl.
ja bym glosowal za ds performancelenny - Śro 30 Sty, 2008
pcs napisał/a:
mi sie rozdwoily (deszly od blachy)
no właśnie słyszałem o tym problemie...
nie jestes jedyna osoba która tego doświadczyla...BaRtO_206GT - Śro 30 Sty, 2008 bierz ds performance!!
ebc greenstuff mega pyla poza tym slyszalem kilka przypadkow ze przez te klocki padly tarcze..
Tu masz w cenie 306zl...:
http://sklep.tuning.pl/dzial.php?d_id=88081CHRZANEK - Śro 30 Sty, 2008 DS Performance - to będą moje przyszle klocki lenny - Śro 30 Sty, 2008 mialem ds performance w pugu... bardzo fajny klocek wiec skoro dodatkowo wszyscy mi go polecaja to biere! szacuneczek!!!
A! jeszcze pytanie... tylne klocki nie dociskają tarczy na całej jej szerokości... coraz większa część tarczy pokryta jest 'rudą' - dookoła od zewnętrznej.... co może być przyczyną??
klocki wygladają na jeszcze sprawne....
czyżby tarcze do wymiany?
może tłoczki?
anybody???Bad-i - Śro 30 Sty, 2008 jak nie wywalczysz dobrego rabatu to daj znac??BaRtO_206GT - Śro 30 Sty, 2008 Bad-i masz jakies dojscie do tanszych klockow/tarcz?? bo ja bede musial za jakis czas zrobic duze zakupy hamulcowe ale musze poczekac az Adas zamontuje mi zaciski bo nie mam pewnosci ze beda pasowac..mi - Śro 30 Sty, 2008
lenny napisał/a:
A! jeszcze pytanie... tylne klocki nie dociskają tarczy na całej jej szerokości... coraz większa część tarczy pokryta jest 'rudą' - dookoła od zewnętrznej.... co może być przyczyną??
klocki wygladają na jeszcze sprawne....
ooo, mam to samo! Na szczęście u mnie cały komplet z tyłu na wymarciu, więc mam nadzieję, że po zmienia będzie okLoko - Śro 30 Sty, 2008 Z moich doświadczeń wynika ze tutaj mozna dostać najtaniej klocuchy ferodo (oczywiście jeśli masz w jakiejś firmie solidne rabaty to wyrwiesz jeszcze taniej) ale jeśli nie masz rabatów to jak najbardziej polecam ten sklep: