Anonymous - Śro 30 Sty, 2008 Temat postu: Potrzebuje transport na czw lub ptPanowie potrzebuje transport :
- w czw wieczorem po 22:00
LUB
- w piatek ok 9:00
Stawiam DUUUUZE piwko i bedzie pochwa
Z miejscowosci KANIE (pomiedzy pruszkowem a otrebusami) DO Warszawy anjas - Śro 30 Sty, 2008 mieszkam blisko, nie ma sprawy - mogę podrzucić
Bardziej mi pasuje piątek rano, ale w czwartek wieczorem też pewnie będę mógłAnonymous - Śro 30 Sty, 2008
anjas napisał/a:
mieszkam blisko, nie ma sprawy - mogę podrzucić
Bardziej mi pasuje piątek rano, ale w czwartek wieczorem też pewnie będę mógł
o to super wiec w piatek rano bedzie IDEALNIE bede tam ok 9:00 - zadzwonie do ciebie o 8:30
napewnie nie bedzie problemu anjas - Śro 30 Sty, 2008 powinienem w piątek rano być w domu i pewnie i tak bym jechał do wawy jakoś przed południem więc zeros problemoslenny - Śro 30 Sty, 2008 ooo... czuje w powietrzu wielką pochwe anjasa....
Anonymous - Śro 30 Sty, 2008
anjas napisał/a:
powinienem w piątek rano być w domu i pewnie i tak bym jechał do wawy jakoś przed południem więc zeros problemos
ok super wiec juz po temacie - do zobaczenia w piatek rano anjas - Śro 30 Sty, 2008 wpisuję w kalendarz: "randka z Marcelem" Anonymous - Śro 30 Sty, 2008
anjas napisał/a:
wpisuję w kalendarz: "randka z Marcelem"
a ja umyje dupe i jape zeby twoj koń miał czysta stajnie anjas - Śro 30 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
a ja umyje dupe i jape zeby twoj koń miał czysta stajnie
ogol się też pod pachami, bo nie wiem jaką będę miał fantazję Michał - Śro 30 Sty, 2008 dobra, to ja klepie czwartek jakby andrzsejek nie mógł w piątek .Anonymous - Śro 30 Sty, 2008 Dobra bede po pełnym Serwisie Michał - Śro 30 Sty, 2008 poliżesz mi tłuszcz na samarze za to ??Anonymous - Śro 30 Sty, 2008
Michał napisał/a:
poliżesz mi tłuszcz na samarze za to ??
za to jak pozwolisz sobie nasrac na klate i przyjebac deska z gwożdziem potem Vlodarsky - Czw 31 Sty, 2008 a a chciałem przyjechać AXem nie chcesz to nie OSKAR - Czw 31 Sty, 2008 marcel jakby co to ja mam chwilke do kańi zawsze mooge ciebie wziac