HydePark - Ford Fiesta ST Mountune
Gaydek - Pią 08 Lut, 2008 Temat postu: Ford Fiesta ST Mountune "A new induction system, a high-performance exhaust, ECU, new camshafts and valve springs to shoot the car up to 182bhp. 37bhp more than the standard car. That’s a 25 percent increase."
Plus m. in. nowe fotele Recaro (chyba takie / podobne jak w Renault Clio Sport F1).
Pakiet do Fiesty ST dostępny u dealerów Forda, zapewne nie PL.
http://www.carmagazine.co...content-block=0
Anonymous - Pią 08 Lut, 2008
w poprzedniej powinni mocniejszy silnik dac bo ani nie wygladala ani nie jezdzila jak na 2 litry i znaczek ST
nox - Pią 08 Lut, 2008
no to dali możliwośc wykupu pakietu wynik 182 PS i tak nie jest oszałamiający dobry pełny wydech daje około 170 PS w tym aucie
Zatem gdyby to zrobić samemu a nie z pakietu forda to można już myślec o mocnych 19x PS
Zato do forda dostaniemy potym 3 lata gwarancji
saxorulez - Pią 08 Lut, 2008
nox napisał/a: | dobry pełny wydech daje około 170 PS w tym aucie |
ale chyba z programem już?
CHRZANEK - Pią 08 Lut, 2008
1) mnie sie ta fiesta podoba
2) nawet jeżeli sie komuś nie podoba, to podobno jak sie przejedzie to już sie podoba (MEGA handling)
3) oryginalne auto, ale musi być w tym pięknym fordowskim granacie...
nox - Pią 08 Lut, 2008
właśnie bez programu , poszukam na xrtwo.com wykresów rekordowo widziałem 180 PS bez programu na 4-1 + de-cat _+cat-back + dolot
No i tak jak chrzani upisze auto łoi na zakrętach o wiele mocniejsze furmy z stockowym silnikiem a taka 180+ KM z lepszym zawiasem myśle że może konkurować z sportem czy type-r i wcale nie powinna zostawać w tyle
r26rulez - Pią 08 Lut, 2008
co jak co ale krzeslo ma mistrzowskie !!!!
a ja nie sadze ze mogłoby konkurowac z typerem, sorki ale obecna st ma 2litry i 150koni i 8sek katalogowo a jak ja mierzyli to ponad 8sek chyba 8,3 wiec sorki ale nawet jak bedzie miala 180 koni to 7,5sek to jest wszystko czego można sie spodziewać po tym aucie, ale fotele ma ładne to fakt
nox - Pią 08 Lut, 2008
ja mówie o zakrętach a nie o 1/4 mili
mi - Pią 08 Lut, 2008
fuuuu, zakręty?! Ćwiartka rula!
nox - Pią 08 Lut, 2008
przynajmniej dwa typer'y zostały daleko w tyle
http://www.youtube.com/watch?v=9OQh7tHFLnw
lajtowo kierownik w typerku jechal bal sie o furaka
nox - Pią 08 Lut, 2008
w fieście był zaciągnięty ręczny
|