Techniczne - antena - przeciek
Grzesiek VTS - Wto 12 Lut, 2008 Temat postu: antena - przeciek Własnie dzisiaj przeciekł mi dach w saxo tzn: koło anteny sie kurwa leje i lampke mi zalało , ma ktos takie jazdy ??
k-mart - Wto 12 Lut, 2008
Ja mam w R5, ale wogole mi to tam nie przeszkadza
Loko - Wto 12 Lut, 2008
Ta ja tak miałem jak urwałem antene , przykreciłem ją troche za mocno i wyrwała sie sruba wtedy przeciakało
Daj silikon pod anten i nie będzie ciekło.
Bart - Wto 12 Lut, 2008
miałem tak dawno temu w 106, na gwarancji to w aso naprawiali.
Proponuję zalać wszystko silikonem i będzie po problemie.
Jaco707 - Śro 13 Lut, 2008
Potwierdzam, też miałem to samo. Silikon pomógł...
Grzesiek VTS - Śro 13 Lut, 2008
Wlasnie kupilem nowy uchwyt i zobacze co bedzie !!!!! czyli to wybrakowanie
22,50 zl
Loko - Śro 13 Lut, 2008
Ej gdzie kupiłeś i czemu nie wziałeś dwóch , ja też potrzebuje.
fydi - Śro 13 Lut, 2008
Ja też to kupiłem wczoraj ( dałem 15 zł) Można dostać w skarbku (Kraków) ,mają tego pełno
fydi napisał/a: | Ja też to kupiłem wczoraj ( dałem 15 zł) Można dostać w skarbku (Kraków) ,mają tego pełno |
Ja jakoś polecam ASO i tylko tam kupuje a do tego zjebała sie lampa nalało sie do niej i dupa tzn. zardzewiała i trzeba było wykopac prawie nowa ze szpejostwa zapasowego
Loko - Śro 13 Lut, 2008
Ooo to luksus jak nówka w aso kosztuje 22,50, tylko teraz mi powiedz dokładnie gdzie to kupiłeś, bo ja jezdziłem na opolską a teraz tam zrobili peugeota zamiast citroena
fydi - Śro 13 Lut, 2008
Loko napisał/a: | Ooo to luksus jak nówka w aso kosztuje 22,50, tylko teraz mi powiedz dokładnie gdzie to kupiłeś, bo ja jezdziłem na opolską a teraz tam zrobili peugeota zamiast citroena |
wielicka 119 <== ASO
Wielicka 119 maja jeszcze 2 sztuki
|
|
|