To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [f] THE KINGDOM

gaugan - Sob 16 Lut, 2008
Temat postu: [f] THE KINGDOM
http://www.thekingdommovie.com/

graja teraz w kinach, przywiozlem jakis czas temu z us na DVD i dzisiaj obejrzalem. MISTRZ! polecam na maxa, Jamie Foxx robi swietna robote, duzo sie dzieje, fajny temat i dobre stereo. polecam ekipa, szczegolnie w kinie

pzdr

GOKART - Sob 16 Lut, 2008

już po zajawkach wydawało mi się że warto sie na to wybrać. To coś podobnego do filmu Syriana ?
gaugan - Nie 17 Lut, 2008

Syriany nie widzialem, ale tutaj generalnie terroryzm doskonaly w swoim okrucienstwie, Saudi Arabia vs USA (paliwo, ale tez walka), swietne ujecia, dynamika, Al Quaida, pare tekstow ze swietnym jajem i zostawia na koniec tego wszystkiego jedna, wazna mysl na temat faktu z ktorego nie wszyscy sobie zdajemy sprawe... polecam
Michał - Nie 17 Lut, 2008

oglądałem z miesiąc temu
mistrzunio
tak jak gaugan napisał.
Jedynie ostatnia akcja , mogła by być ciut dłuższa , ale zeby nie robić z tego helikoptera w ogniu.
polecam

PiTT - Nie 17 Lut, 2008

właśnie oglądałem... naprawdę dobry
k-mart - Nie 17 Lut, 2008

Wychodzilem z zalozenia ze to kopa,
ale jesli PiTT tak pisze to zaryzykuje (dla tych co nie wiedza: Pitt ma najbardziej kompetentny wyglad na HH) :D

PiTT - Nie 17 Lut, 2008

k-mart napisał/a:
Wychodzilem z zalozenia ze to kopa,
ale jesli PiTT tak pisze to zaryzykuje (dla tych co nie wiedza: Pitt ma najbardziej kompetentny wyglad na HH) :D

:rotfl:
to żeś dojebał teraz ;D
początkowo trochę nudny, ale jak się rozkręca to czuć moc :]

qbus - Sob 08 Lis, 2008

przedwczoraj lookalem na div'x... naprawde bardzo dobry film, trzyma w napieciu od samego poczatku do konca, swietne ujecia, dialogi, dzwieki. polecam!