moj arapat to sony α. wszystko co jest sony to jest drogie wiec go kupilem. to on robi zdjecia za mnie takze...fydi - Pon 18 Lut, 2008 3. jest the best jest ciekawe i trzeba się chwilę dłużej przyglądnąć
2. ile to ma cali? jaki to profil opony?
Więcej!!!Bartli - Pon 18 Lut, 2008 Na pierwszy dwóch jest bardzo fajne światło a zdjęcia mają w sobie to coś, że jak się na nie patrzy to od razu wiadomo że zostały zrobione w USA
3 mi się zdecydowanie najbardziej podoba GOKART - Pon 18 Lut, 2008 3 fota najfajniejsza. Tak jak napisał Bartli czuć klimat US & A chociaż sam kadr chyba nienajszcześliwszy. Nie wiadomo na co patrzeć bo ziomale stoją w "gorących" punktach kadru a samochód odwraca od nich uwagę i odwrotnie. B&W bardzo tu pasujeAnonymous - Pon 18 Lut, 2008 3 fotka naprawde ziom przekozacka, az ja sobie zapisałem jako 106 - Pon 18 Lut, 2008 3cia super... tylko pozbylbym sie w niej tego fragmentu napisu z lewego gornego
rogu... niepotrzebnie sciaga uwagePiTT - Pon 18 Lut, 2008 Jimi, używasz jakiś filtrów czy obrabiasz później fotki?
wyglądają bardzo ciekawie, ale mało naturalnie
podoba mi się Anonymous - Pon 18 Lut, 2008
106 napisał/a:
3cia super... tylko pozbylbym sie w niej tego fragmentu napisu z lewego gornego
rogu... niepotrzebnie sciaga uwage
dzieki chlopy! zajebista uwaga 106, nie zauwazylem z rostargnienia ale totalnie sie zgadzam!
pittek, si, obrabiam
ps.
nie wiem czy zauwazyliscie ale wstawialem swoje pierwsze foty nowym aparatem juz.
w nawiasie:
i... to nie ten sam aston! ten jest czarny. i... Tak, to te same felgi i to samo miejsce ale tydzien pozniej! Bartli - Wto 19 Lut, 2008 Widzę że zakup Soniaka okazał się dobrym wyborem
Pierwsza fotka najbardziej mi się podoba. Bardzo ładne kolory wyszły, no i ulica w typowym amerykańskim klimacie.
Na drugiej niestety mocno przeszkadza przepalone niebo
Do pozostałych nie można się przyczepić
Używasz filtra polaryzacyjnego?Anonymous - Wto 19 Lut, 2008 nie nie wiem co to ale sie dowiem
tymczasem troche nie-aut..
jeszcze mi sie do konca nie podoba ale hooy
oficjalny #4
Bartli - Wto 19 Lut, 2008 To jest takie coś co się nakręca na obiektyw, i to coś ściąga odbicia min. z karoserii samochodów jak również wyciąga ładnie kolor nieba Anonymous - Śro 20 Lut, 2008 cos dla gaugana - on zrozumie:
5.
6.
a tutaj ze spotu miniakowego na ktorym bylem w hollywood. Dosc elitarne grono bylo ciesze sie ze zostalem zaproszony
7.
Marek23 - Śro 20 Lut, 2008 7 fajne, jakby miniaki chciały zaraz wyskoczyć na ulice porozrabiać...
Aston najpiekniejszy...Gaydek - Śro 20 Lut, 2008
JIMEK napisał/a:
a tutaj ze spotu miniakowego na ktorym bylem w hollywood. Dosc elitarne grono bylo ciesze sie ze zostalem zaproszony
A 7. jest rzeczywiście OK.106 - Śro 20 Lut, 2008 nr 7 bardzo mi sie podoba, nawet przepalony neon jest ok, jak dla mnie dobrze
komponuje sie z caloscia.... bardzo dobre :)