mi - Sob 23 Lut, 2008 Temat postu: [expo] midobra - zapodaję, proszę mnie potraktować łagodnie, zarzucając jednak masę sugestii (może się czegoś nauczę zamiast tylko marudzić wciąż ). Tematy najróżniejsze, żeby nie wrzucać 45 zdjęć w każdej dziedzinie. Wkleiłem też foty, które już tu były, wcześniej nikt ich pod tym kątem nie oglądał, to może teraz zostanę zganiony jakoś tak fajnie
moja była:
1.
2.
moja obecna:
3.
4.
5.
moto:
6.
7.
8.
9.
panda:
10.
11.
12.
...i ostatnie produktowe, na hh już znane...
13.
14.
15.
..krakowskie ściganie, też już tu widziane...
16.
17.
18.
Anonymous - Sob 23 Lut, 2008 gejku co jak co ale i laske i zdjecia umiesz robic
bardzo bardzo dobre zdjecia wg mojego skromnego zdania
zdjecia twojej bylej, dzona przy 205tce i pandy naprawde bdb Rudello - Sob 23 Lut, 2008 była najlepsza!
I dziekuje za super zdjecie na gokartach 5tkaStacho - Sob 23 Lut, 2008
Marcel 08 napisał/a:
gejku co jak co ale i laske i zdjecia umiesz robic
Bartli - Sob 23 Lut, 2008 Sympatyczne zdjęcia
Gdyby jeszcze na 7 i 8 auta był czyste to nic dodać nic ująć fydi - Nie 24 Lut, 2008 Mnie 9. zniszczyła , ale reszta też bardzo dobra.mi - Nie 24 Lut, 2008
Bartli napisał/a:
Gdyby jeszcze na 7 i 8 auta był czyste to nic dodać nic ująć
wiem, wiem, ale nie zamierzam tego gówna myć
Dzięki za opinie i czekam na jeszcze!
Marcel - wiesz jak jest - lata praktyki z tą laską strick - Nie 24 Lut, 2008 No powiem CI Mi ze mi sie podoba anjas - Nie 24 Lut, 2008
strick napisał/a:
ze mi sie podoba
mi Ci się podoba?
Fajnie, ucieszy się chłopak Bart - Nie 24 Lut, 2008 dziesiąte foto nasuwa lekkie skojarzenia falliczne strick - Nie 24 Lut, 2008
anjas napisał/a:
mi Ci się podoba?
Fajnie, ucieszy się chłopak
Mi wie ze fajny chłopak jest, bo nawet sie beta kiedys przejechał mi - Nie 24 Lut, 2008
bart napisał/a:
lekkie skojarzenia falliczne
ale że jak, że siusiak niby?
strick napisał/a:
nawet sie beta kiedys przejechał
a jaki drift szedł gruuuby strick - Nie 24 Lut, 2008
Cytat:
a jaki drift szedł gruuuby
A to dlatego, ze chwile wczesniej oleju na parkingu uzupełniłem Anonymous - Pon 25 Lut, 2008 no to tak... taki byles rozgadany a teraz (cytuje) "yyyy... no pojedzcie po mnie ale lagodnie, nie za mocno, ja sie przypierdalalem do wsyzstkiego ale wy tak nie robcie ok? no to macie zdjecia bezbronnych dzieci plci dziewczecej".
Geralnie zdjecia sa strasznie marne, zepelne zero, nic, kleska, klatwa, matwa, karwa, kuerwa, szyt. Totaaaalnie niski poziom, nieprzystajacy tematom poczatkujacych amatorow fotografii. To jest sub-amatorszczyzna, quasi-lewatywa. Przez ten temat to sie nawet zastanawialem nad zamknieciem kulturki, bo dzisiaj jest hanbiona poprostu o tak o, np tu o, i wogle teges. o. Zenado przybywaj!
zdjecie 1 jest hujowe. tak samo jak zdjecie 2. Aha! bo to jest zdjecie dwa!!! w odwroceniu! nie wiem, najpierw piszesz ze masz tak wiele bardzo duzo wiele zdjec a potem wstawiasz dwa identycznie denne! Ale ok, chciales nas udobruchac obliczem dziecka. KTORE W DODATKU UZYWA TEJ SAMEJ JEDNEJ MINY! jak derek zoolander! Trzeba to temu dziecku powiedziec, a nie, w sumie to pewnie ono juz to wie, tylko fotograf pipa. dupa pipa cyce.
3. Jest tak beznadziejne ze mi sie nie wyswietla. Ale moze i lepiej. Pewnie to to samo co dwa poprzednie albo dwa nastepne. replay... neeeext!
4 i 5. No zenada!!!! co to za kadr!!? Uwaliles dziewczynie najpierw rece i nogi potem glowe!
6. TEN MECHANIK JEST NIEOSTRY!!! zenada. z okna wala przeblyski i jeszcze narzedzia i klucze sa porozrzucane!!!
7. pozwole je sobie przypomniec dla tych co nie sa na forum dlugo:
JIMEK wstawil w grudniu 2006r.
ZERZRZNIETE ZYWCEM!!! XEROBOY!!
8. Zenada, nie mam slow. Banal i to jeszcze zle zrobiony, lampa urabana a widac ze na komputerze ciete.
9. Slabizna, z lublina mamy sto lepszych fot, cien poza kadrem, antenka. Kolory tak przepalone ze ten samochod wyglada na cukierkowo-majtkowo-zielono-turkusowy (!?!?)
10, 11, 12 - PRZECIEZ TO JEST FIAT PANDA!!!! o co chodzi??? ze skomputeryzowana manetka? czy ze ma w ogole nawiew?
13 mi sie na starym kompie nie wyswietla a 14 ma do gory nogami dekielek! co za dekiel to ustawial....
15 to beznadziejny kadr i z dupy kolory. Kto to widzial czerwone sprezynki!?
tych ostatnich nie komentuje bo nie chce skrzywdzic tych co na nich sa. Ale totalnie z dupy powycinane na milimetr zero oddechu, zaduch i kupa z wlosem.
no... Ale spoko, nie bierz tego do siebie! Powiedza ze to zazdrosc - ok - ja mi powiem zpiżdżaj! nie mowcie ze to milosc nie!mi - Pon 25 Lut, 2008 to ja przepraszam, już nie będę wklejał, zajmę się szydełkowaniem (bo pewnie masturbacja mi też nie wychodzi...).
JIMEK napisał/a:
TEN MECHANIK JEST NIEOSTRY!!!
bo to dżon - dupa nie mechanik, na dodatek narkoman
JIMEK napisał/a:
JIMEK wstawil w grudniu 2006r
myślałem, że zapomnieli już i nikt nie skuma, eeeehhhh... Dodam dla pocieszenia, że to zdjęcie jest w moim zbiorze pod tytułem "16327 zdjęć, które chciałbym skopiować"